Doya Doya Moda All Star 6 Temmuz 2021 Full İzle! 6 Temmuz Doya Doya Moda All Star 82. Bölüm Canlı İzle! TV8 Yayın Akışı!

Büyük final yarışı ile ekranlara gelmeye başlayan Doya Doya Moda yarışması All Star’ını arıyor. Artık her bir puanın daha kıymetli hale geldiği Doya Doya Moda All Star programında, bir yarışmacı 50 bin TL para ödülünün sahibi oluyor. Doya Doya Moda All Star 5 Temmuz puan durumu nasıl, günün birincisi kim oldu, kim elendi? Doya Doya Moda All Star 6 Temmuz puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte, tüm detaylar…

Jüri üyeliğini Seray Sever, Uğurkan Erez, Umut Eker ve Gülşah Saraçoğlu’nun üstlendiği Doya Doya Moda All Star, final öncesindeki son dönemece giriyor. Artık 6 kadının yarışmaya başladığı Doya Doya Moda All Star yarışmasında gün ve gün elemeler gerçekleştiriliyor. Son iki haftanın en düşük puanlarını alan yarışmacılar, 50 bin TL’ye veda ederken, kalan yarışmacılar büyük final için alışveriş mağazalarının tozunu attırıyor. Doya Doya Moda All Star, hafta içi her gün saat 13.00’da TV8 ekranlarına geliyor.

Doya Doya Moda All Star 5 Temmuz Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu, Kim Elendi?

İzleyicisiyle en son 5 Temmuz 2021 tarihinde buluşan Doya Doya Moda All Star, büyük final yarışının ilk gününü bitirdi. Doya Doya Moda All Star yarışmasının son bölümünde kadınlar, “alakasız iki parçayı kombinliyorum” konsepti ile yarıştı. Günün sonunda jüri üyelerinden puanları toplayan 6 kadından birinci 20 puan ile gözde olurken; sonunculuğu 8 puan alan Emel ve Su paylaştı. İşte, Doya Doya Moda All Star 5 Temmuz 2021 Pazartesi puan durumu:

·       Özde 20

·       Birben 19

·       Ferdanur 19

·       Rabia 17

·       Emel 8

·       Su 8

Doya Doya Moda All Star 6 Temmuz Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda All Star, 6 Temmuz 2021 tarihinde de TV8 ekranları aracılığıyla seyircisini ziyaret edecek. Doya Doya Moda All Star yarışmasının yeni bölümünde jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu’nun; “Muhteşem gözüküyorsun Rabia” demesi, Rabia’yı gözyaşlarına boğacak. Yeni bölümün konsepti “imzamı atıyorum” iken, yarışmaya veda edecek isim merakla beklenecek. Doya Doya Moda All Star, bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.