Baht Oyunu 4. Bölüm Full İzle! Baht Oyunu 6 Temmuz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının yeni gözdesi Baht Oyunu, yavaş yavaş seyircisine alışıyor. Bu akşam 4. bölümü ile ekranlara gelecek olan Baht Oyunu dizisi, aşkın dozunu giderek artırıyor. Peki, Baht Oyunu dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baht Oyunu dizisi 3. bölümde neler oldu? İşte, konuyla ilgili tüm detaylar…

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı Baht Oyunu dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. ARC imzalı olarak ekranlara gelen Baht Oyunu, Ada’nın aşk hayatında yaşadığı konuları romantik komedi tadında seyircisine sunuyor. Birbirinden yetenekli oyuncuları kadrosunda buluşturan Baht Oyunu; İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli gibi usta ve genç isimleri aynı anda seyirci karşısına çıkarıyor. Yeni bölümlerini merakla bekleten Baht Oyunu dizisi, her salı saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Baht Oyunu Dizisi 3. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 3. bölümü ile çıkan Baht Oyunu, izleyenlerini gülmekten kırdı geçirdi. Baht Oyunu dizisinin 3. bölümünde; Tuğçe Bora’dan laf taşıması için Ada’ya yaklaşınca, Ada, Tuğçe’nin Bora’dan hoşlandığını anladı. Bunu Rüzgar’ın dönüşü için bir fırsat olarak gören Ada, hemen kolları sıvadı ve Bora ile Tuğçe’nin arasını yapmaya karar verdi. Tuğçe’ye bu konuda iyi bir akıl veren Ada, Bora’nın yazı dizisi için kullandığı chat uygulaması aracılığıyla onunla konuşmasını önerdi. Tuğçe bu konuda çok becerikli olamayınca işi abarttı ve Bora ile Tuğçe gibi konuşmaya başladı. Karşısındakinden etkilenmeye başlayan Bora ise her şeyden habersizdi. Bora ile yalnız kalmak için fotoğraf çekimini kullanmak isteyen Tuğçe, dağ evine Bora’yı çağırdı. Ancak Bora Ada’yı çağırınca, Rüzgar’da Tuğçe için üçlünün peşine düşünce işler bir anda akıl almaz bir şekilde karıştı.

Baht Oyunu Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Takipçilerinin karşısına 4. bölümü ile çıkmaya hazırlan Baht Oyunu dizisi, aşkın dozunu bir tık daha artıyor. Baht Oyunu dizisi 4. bölüm fragmanına göre; yaşanan gelişmeler, Bora’nın şüphelerini giderek artırırken, Ada işin içinden çıkılmayacak bir şekilde herkesin arasında kalmaya başlıyor. Yaptığı planlar sonucu Bora’nın hayatının tam göbeğine oturan Ada, durumu nasıl düzelteceğini düşünmeye başlıyor. Baht Oyunu dizisi bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.