Ada Masalı 4. Bölüm Full İzle! Ada Masalı 6 Temmuz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarının yeni gözdesi Ada Masalı, son sürat yayın hayatına devam ediyor. Hem Poyraz’ın hem de Haziran’ın yelkenleri indirdiği Ada Masalı dizisi yeni bölümü, bir hayli konuşulacağa benziyor. Peki, Ada Masalı dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 3. bölümde neler oldu? İşte, konuyla ilgili tüm detaylar…

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz isimlerin paylaştığı Ada Masalı dizisi, romantik öyküsünü Ay Yapım imzası ile ekranlara getirmeye devam ediyor. Haziran ve Poyraz’ın arasındaki inatlarla dolu bir aşkı seyircisine sunan Ada Masalı, çekildiği coğrafyanın güzelliği ve oyunculuk performansları ile de izleyenlerini büyülemeyi başarıyor. Yayın hayatının çok başında olmasına rağmen ekranlara tutunan Ada Masalı dizisinin yeni bölümleri, her salı saat 20.00’da Star TV ekranlarına geliyor.

Ada Masalı Dizisi 3. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 3. bölümü ile çıkan Ada Masalı, davetsiz bir misafiri ağırladı. Ada Masalı dizisinin 3. bölümünde; Hakan’ın adaya çıka gelmesi Haziran’ı hiç beklemediği bir şekilde zor duruma soktu. Haziran’ın sırrını bilen Hakan, Haziran için büyük bir tehlikeyken, İdil için bulunmaz bir nimetti. Öte yandan genç çiftin nişanı için oteli hazırlamak için kolları sıvayan Haziran ve Poyraz, hiçbir konuda anlaşmaya varamayınca işler biraz karıştı. Ancak çiçek krizini çözmek için birlikte çıktıkları romantik yolculuk, ikiliye tüm anlaşmazlıkları unutturdu. Poyraz’ın bir sözü üzerine genç çiftin nişan gecesi birbirine girmesi ise Haziran ile Poyraz arasındaki tüm sorunların adeta tuzu biberi oldu.

Ada Masalı Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 4. bölümü bu akşam çıkacak olan Ada Masalı, nefes kesen romantik sahnelerini bir kez daha izleyenlerine sunuyor. Ada Masalı dizisinin 4. bölüm fragmanına göre; Haziran ile Poyraz otel konusundaki ortaklıklarını bitirince, Haziran adadan ayrılmaya karar veriyor. Öte yandan adada bir gece geçirme iddiasına giren Haziran ve Poyraz ikilisi geceyi bir koyda baş başa geçirmeye çalışınca aşk giderek ortaya çıkıyor. Ada Masalı dizisi, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarına geliyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.