Doya Doya Moda 7 Temmuz 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 83. Bölüm Canlı İzle! TV8 Yayın Akışı!

50 bin TL para ödülü yarışında son üç güne giren Doya Doya Moda yarışması, All Star şampiyonuna giderek yaklaşıyor. Bu cuma günü sonlanacak olan yarışta, kadınların hırsları ise giderek katlanıyor. Doya Doya Moda All Star 6 Temmuz puan durumu nasıl, günün birincisi kim oldu, kim elendi? Doya Doya Moda All Star 7 Temmuz puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte, tüm detaylar…

Modanın ünlü isimleri olan; Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever, Umut Eker ve Uğurkan Erez’in jüri üyeliğini üstlendiği Doya Doya Moda yarışmasının All Star arayışında geri sayım başlıyor. Büyük yarışın başlaması ile birlikte 6 kişi kalan kadınlar, cuma günü gerçekleşecek olan final anı için yarışıyor. Son iki hafta en yüksek puanı almış olan kadının 50 bin TL para ödülünün sahibi olacağı Doya Doya Moda All Star yarışmasında yarış da giderek kızışıyor. Şampiyonluk için son üç güne giren Doya Doya Moda All Star, hafta içi her gün saat 13.00’da TV8 ekranlarına geliyor.

Doya Doya Moda All Star 6 Temmuz Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu, Kim Elendi?

Nefes kesen yarışı ile seyircisinin karşısına çıkan Doya Doya Moda All Star yarışması TV8 ekranlarına en son 6 Temmuz 2021 tarihinde geldi. Doya Doya Moda All Star yarışmasının son bölümünde yarışmacılar; “imzamı atıyorum” konsepti için yarıştı. Kendi tarzlarını ifade iden kombinler ile jüri üyelerinin karşısına çıkan yarışmacılar, günün sonunda puanları topladı. Üç yarışmacının aynı puanı alması ise yarışı giderek kızıştırdı. İşte, Doya Doya Moda All Star 6 Temmuz puan durumu:

-       Ferdanur 20

-       Özde 20

-       Rabia 20

-       Birben 19

-       Su 18

-       Emel 13

Doya Doya Moda All Star 7 Temmuz Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Şampiyonluk yarışında son üç güne girecek olan Doya doya Moda All Star yarışması, 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü de seyirci karşısında olacak. Yarışmacılar Doya Doya Moda All Star yarışmasının yeni bölümünde “jürimi şaşırtıyorum” konsepti ile yarışacak. Birbirinden iddialı stillerin podyumda yer alacağı Doya Doya Moda All Star, bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.