Şef Akademi Doğada Full İzle! 7 Temmuz 2021 Şef Akademi Son Bölüm Canlı İzle! Şef Akademi Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

MasterChef Türkiye’nin ezeli rakibi haline gelen Şef Akademi yarışması Doğada kozunu öne sürmeye devam ediyor. Yarışmacıları ile hafta içi de ayrılmayan Şef Akademi Doğada programı, yarışmacıları hafta sonunda gerçekleşecek olan asıl yarış öncesi ısındırıyor. Şef Akademi Doğada 13. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Şef Akademi Doğada 12. bölümde neler oldu? İşte, Şef Akademi yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Şef Akademi yarışmasının hafta içi versiyonuna dönüşen Şef Akademi Doğada, yarışmacıların formdan düşmemesi için çalışıyor. Hafta içi her gün Şef Akademi Çiftlik içerisinde buluşan yarışmacılar doğa ile ilgili önemli bilgiler öğrenirken, mutfakta yarışmayı da ihmal etmiyor. Her gün bir takımın yemek yaptığı Şef Akademi Doğada yarışmasında bu haftanın teması ise balık oluyor. Hafta içi her gün saat 11.00’da FOX TV ekranlarından seyirci karşısına çıkan Şef Akademi Doğada programı, haftanın galip takımına bir de ödül veriyor.

Şef Akademi Doğada 12. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 6 Temmuz 2021 Salı günü çıkan Şef Akademi Doğada programı, Tarık Arıoba’yı, namı değer Bostan Baba’yı konuk etti. Yarışmacıları doğa ile buluşturan Bostan Baba, onlara fide ekmeyi ve tohumun kıymetini öğretti. Şef Akademi Doğa programının son bölümünde günün yarışmacısı ise mavi takım oldu.

Üç yemek ile diğer takımların karşısına çıkan mavi takım, tatlı da hazır helva kullanınca eleştiri oklarını üzerine çekti. Günün sonunda mor takımdan 6 puan alan mavi takım, kırmızı ekipten 4 puan kaptı. Turuncu ve yeşil takımdan ancak 3’er puan alabilen mavi ekip, günü 16 puan ile tamamlayarak, haftanın birinciliğine veda etti.

Şef Akademi Doğada 13. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümü olan 13. bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Şef Akademi Doğada programı, haftanın üçüncü yarışını ekranlara getirecek. Şef Akademi Doğada 13. bölüm tanıtım fragmanına göre; yeni bölümde mutfakta mor takım yarışacak. İki kişi kalan mor takım yemekleri yetiştirmekte zorlanırken; Arzu, “Antonio’yu elimde olsa değiştirirdim” deyince ekip çatırdamaya başlayacak. Arzu’nun yaptığı sufle üzerinden başlayan tartışma ise Tolga ve Çağlar’ı birbirine düşürecek. Şef Akademi Doğada, yeni bölümü ile bugün saat 11.00’da FOX TV ekranlarında olacak.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.