Doya Doya Moda 8 Temmuz 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 84. Bölüm Canlı İzle! TV8 Yayın Akışı!

Büyük final için geri sayıma başlayan Doya Doya Moda, artık All Star’ını bulmak için son iki güne giriyor. Kadınların kıran kırana mücadele verdiği yarışmada bir kişi 50 bin TL para ödülüne bu cuma kavuşuyor. Doya Doya Moda All Star 7 Temmuz puan durumu nasıl, günün birincisi kim oldu, kim elendi? Doya Doya Moda All Star 8 Temmuz puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte tüm detaylar…

TV8 ekranların fırtınalar estiren gündüz kuşağı yarışması Doya Doya Moda, All Star sezonunun yavaş yavaş sonuna yaklaşıyor. Cuma günü yayınlanacak olan bölümü ile şampiyonunu belirleyecek olan Doya Doya Moda All Star, yarışların en çetinini ekranlara getirmeye devam ediyor. Final anına giderek yaklaşan kadınlar daha da hırslanırken, jüri üyeleri de ince eleyip sık dokumaya başlıyor. Doya Doya Moda All Star, hafta içi her gün saat 13.00’da TV8 ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkıyor.

Doya Doya Moda All Star 7 Temmuz Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Kim Oldu, Kim Elendi?

Seyircisinin karşısına final yarışının tam ortası ile çıkan Doya Doya Moda All Star yarışmasının kadınları; “jüri üyelerimi şaşırtıyorum” konsepti için kolları sıvadı. Gün boyu kendilerine verilen bütçe doğrultusunda alışveriş yapmaya çalışan kadınlar, podyumun en iyisi olmak için yarıştı. Günün sonunda podyumdaki yerini alan yarışmacılar, büyük final öncesi jüri üyelerinden son puanları toplamaya başladı. İşte, Doya Doya Moda All Star 7 Temmuz puan durumu:

-       Birben 20 puan

-       Emel 10 puan

-       Ferdanur 18 puan

-       Özde 19 puan

-       Rabia 20 puan

-       Su 16 puan

Doya Doya Moda All Star 8 Temmuz Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seyircisinin karşısına 8 Temmuz 2021 Perşembe günü de çıkacak olan Doya Doya Moda All Star, büyük final yarışına iki kala ekranlara gelecek. Günün puanlaması finali bir hayli etkileyecekken, kadınlar arasındaki diyalog da stüdyoyu germeye devam edecek. Doya Doya Moda All Star, bugün saat 13.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.