Şef Akademi Doğada Full İzle! 8 Temmuz 2021 Şef Akademi 14. Bölüm Canlı İzle! Şef Akademi Doğada Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Gündüz kuşağının yeni programı Şef Akademi Doğada tüm heyecanı ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Haftanın Şef Akademi programındaki eleme günü yaklaştıkça birbirine düşmeye başlayan yarışmacılar ise ortamı giderek geriyor. Şef Akademi Doğada 14. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Şef Akademi Doğada 13. bölümde neler oldu? İşte, Şef Akademi Doğada yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Ekranların yeni aşçılık yarışı olan Şef Akademi, hafta içi günlerinde de Doğada formatı ile FOX TV ekranlarına gelerek, seyircisini yalnız bırakmıyor. Her gün bir takımın diğer yarışmacılara yemek yaptığı Şef Akademi Doğada programında haftanın birincisine hafta sonu gerçekleşecek olan asıl yarış için avantaj sağlayacak bir ödül veriliyor. Şef Akademi Doğada programı hafta içi her gün saat 11.00’da FOX TV ekranlarında seyirci karşısına çıkıyor.

Şef Akademi Doğada 13. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 13. bölümü ile çıkan Şef Akademi Doğada, yine birbirinden iddialı menüleri tattı. Şef Akademi Doğada yarışmasının 13. bölümünde, mutfağa giren ekip mor takım oldu. Mor takım diğer yarışmacılara; Bouıllabaisse çorbası, sebze yatağında tekir balığı, fırında patates ve molten çikolatalı sufle yaptı. Yarışın başından başlayan tartışmada Tolga, Ayten’i savunmaya başlayınca yarışmacılar birbirine düştü. Puanlama anında sufleyi beğendiğini söyleyen Tolga, ikinci çıkışını yapınca, yarışmacı Çağlar ile arasındaki ipler iyice gerildi. Günün sonunda kırmızı takımdan 4 puan alan mor ekip, turuncu takımdan 3 puan aldı. Mavi takımdan 2 puan kazanan mor ekip, yeşil takımdan ise sadece 1 puan alabildi. Böylece günü 10 puan ile bitiren mor takım, haftanın birinci olma ihtimaline veda etmiş oldu.

Şef Akademi Doğada 14. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına bugün 14. bölümü ile çıkacak olan Şef Akdemi Doğada, yine telaşlı bir yemek yapma yarışını ekranlara getirecek. Şef Akademi Doğada programının 14. bölüm tanıtımına göre; kırmızı takım günün mutfağa giren ekibi olarak yarışacak. Çatırdamaların başladığı ekiplerde Çağlar’ın söylediği o söz ise Berat’ın Çağlar’ı hedefe koymasına neden olacak. Şef Akademi Doğada bugün saat 11.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.