Kazara Aşk 3. Bölüm 2021 Full İzle! 8 Temmuz Kazara Aşk Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların taze kanı Kazara Aşk dizisi, Star TV’deki yayın hayatına devam ediyor. Çifte düğünün gerçekleştiği Kazara Aşk dizisinin yeni bölümünde ise, karışmayan hiçbir yer kalmıyor. Kazara Aşk dizisi 2. bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Başrollerini Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler isimlerinin paylaştığı Kazara Aşk dizisi, Star TV ekranlarında kahkaha tufanları estirmeye devam ediyor. Koliba Film imzalı olarak ekranlara gelen Kazara Aşk dizisi, Civan ile Şimal’in kaza eseri başlayan aşkını seyircisinin karşısına çıkarıyor. Romantik komedi tadında sahneleriyle seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Kazara Aşk, her Perşembe saat 20.00’da Star TV ekranlarına geliyor.

Kazara Aşk Dizisi 2. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni dizi Kazara Aşk seyircisinin karşısına en son 2. bölümü ile çıktı. Kazara Aşk dizisinin 2. bölümünde; Civan’ın yavaş yavaş yerine gelen hafızası Şimal’in nişanlılık çıkışına anlam veremezken, bu durumun babasının şirketindeki pozisyonuna yarıyor olması nedeniyle sesini çıkartmamasına neden oldu. Bir yandan da Şimal’i teste tabi tutan Civan, Şimal’in neden böyle bir yalan söylediğini anlamak için kolları sıvadı. Şimal ise Civan’ı kandırması nedeni ile vicdan azabı duyarken, söylediği yalanın içerisinden çıkabilmek için fırsat kollamaya başladı. Öte yandan Kazara Aşk dizisinin son bölümünde Tahsin Şimal ile Civan arasındaki sözü resmiye bindirmek isteyince sözü basan Vildan’ın ailesi ortalığı birden karıştırdı.

Kazara Aşk Dizisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümü ile bu akşam seyirci karşısına çıkacak olan Kazara Aşk dizisi, henüz 3. bölümünü Star TV ekranlarına getirecek. Kazara Aşk dizisi 3. bölüm fragmanına göre; çifte düğün için hazırlıklar başlayacak. Düğün alışverişi tam bir eltilerin savaşına dönüşürken, Vildan yine hareketleri ile ortalığı birbirine katacak. Okan ile Vildan dünya evine girerken, bu akımdan geri kalmayan Civan ile Şimal de düğün hazırlıklarına başlayacak. Aynı anda nikah masasına oturacak olan iki kardeşin düğüne Şimal’in eski sevgilisi Kenan ve Civan’ın eski sevgilisi Nazlı gelince ortalık birden karışacak. Kazara Aşk, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.