Şef Akademi Full İzle! 12 Temmuz 2021 Şef Akademi 16. Bölüm Canlı İzle! Şef Akademi Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

FOX TV ekranlarındaki yolculuğuna devam eden Şef Akademi, Türkiye’nin en iyi şefini aramaya devam ediyor. Bir eleme turunun daha sonuna gelen Şef Akademi, hafta içi ise Şef Akademi Doğada yarışını ekranlara getiriyor. Şef Akademi Doğada 16. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Şef Akademi Doğada 6. bölümde neler oldu? İşte, Şef Akademi yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Jüri üyeliklerini Arda Türkmen, Ayhan Sicimoğlu ve Ali Ronay’ın üstlendiği Şef Akademi yarışması tüm heyecanı ile yola devam ediyor. Öykü Sertel’in sunumu ile ekranlara gelen Şef Akademi, hafta içi de Doğada yarışı ile de seyircisini yalnız bırakmıyor. Hafta sonlarındaki asıl yarışında bir takım bir de bireysel bir yemek yarışması sunan Şef Akademi, her hafta bir ismi eliyor. Öte yandan Şef Akademi Doğada yarışında ise, yarışmacıların çiftlik içerisindeki yarışları ve bu yarışın sonunda hafta sonundaki yarışa avantaj kazanarak girecek olan takım belirleniyor.

Şef Akademi Son Bölümde Neler Oldu?

İlk olarak somon ile çalışan yarışmacılar, Şef Akademi 6. Bölümünün zorlu etaplarını teker teker geçti. Sona kalan 7 yarışmacı eleme turuna çıktı ve jüri üyelerinin istediği musakka yemeğini yaparak eleme potasından kurtulmaya çalıştı. En iyi musakkayı yapan birinci isim Arzu olurken, ikinci isim Ayten, üçüncü isim is Antonio oldu. Bu üç isim dokunulmazlık koltuğundaki yerini alırken, son kalan dokunulmazlık koltuğunun sahibi ise, jüri üyelerinin oyları ile Dilan oldu. Eleme potasına giren Berat, Elif ve Yağız jüri üyelerinin karşılarında ter dökmeye devam etti. Elif ve Berat jüri üyeleri oylarıyla elenmekten kurtulurken, Yağız Şef Akademi bıçağını bırakan isim oldu.

Şef Akademi Doğada 16. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına hafta sonu yarışını bitirmiş bir şekilde çıkan Şef Akademi Doğada yarışının 16. bölümü ile FOX TV ekranlarına gelecek. Şef Akademi Doğada yarışının son kazanını olan turuncu takım ise, haftaya yine iddialı başlayacak. Her takımdan karma bir şekilde yarışın yapılacağı Şef Akademi Doğada programı, bugün saat 11.00’da FOX TV ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.