Kalp Yarası Dizisi 3. Bölüm Full İzle! 12 Temmuz Kalp Yarası İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Kalp Yarası, Antakya coğrafyasında doğmak üzere olan bir aşkı konu alıyor. Aldatılması nedeniyle nişanlısından intikam almak için yola çıkan Ferit ise, düşeceği aşktan habersiz intikamını ilmek ilmek işliyor. Kalp Yarası dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalp Yarası dizisi 2. bölümde neler yaşandı? İşte konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Yaz sezonuna henüz merhaba demiş olan Kalp Yarası, Süreç Film imzası ile seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Ekran macerasının başında dram dolu sahneleri ile seyircisini kendine bağlayan Kalp Yarası dizisinin başrollerini; Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel üstleniyor. Antakya’nın iki köklü ailesi arasındaki anlaşmazlıkları ekranlara getiren Kalp Yarası dizisi, her pazartesi, saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Kalp Yarası Dizisi 2. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 2. bölümü ile çıkan Kalp Yarası dizisi, dram dolu sahnelerini ekranlara getirdi. Kalp Yarası dizisi 2. bölümünde; Herkesin karşısına Ayşe ile çıkan Ferit, nikah masasında Hande’yi terk edince, Antakya bu olay ile çalkalanmaya başladı. Bu olayın üzerine Hüseyin ve Zümrüt Varoğlu, Sancakzadelerle bütün diyaloglarına son verince iki aile arasındaki savaş, Antakya topraklarında resmen başlamış oldu. Yaman, Hande’nin peşinde koşmaya devam ederken; Hande ise Ferit’i bırakma konusunda hiç hevesli değildi. Konakta kötü karşılanan Ayşe ise Hande’nin düşmanlığına ek olarak, Ferit’in annesinin de düşmanlığını kazanmak üzere olduğundan habersizdi.

Kalp Yarası Dizisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 3. bölümü ile çıkmaya hazırlanan Kalp Yarası dizisi; Ayşe ve Ferit’in birbirine ısınmaya başladığı anları ekranlara getirecek. Kalp Yarası dizisi 3. bölüm fragmanına göre; Ferit’in annesi Ayşe ile kavga etmeye başlarken, bu kavga Ferit’in tepkisini ortaya çıkaracak. Annesine karşı Ayşe’yi koruyan Ferit, ailesini aşk evliliği yaptığı konusunda ikna etmek için çabalarına devam edecek. Öte yandan Ferit’in babası; Yaman ile Ferit arasındaki kırgınlığa son vermek için harekete geçerken, ikisinin kardeş olduğunu onlara hatırlatacak. Dram dolu sahneleri ile ekranlara gelmeye hazırlanan Kalp Yarası dizisi, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.