Cam Tavanlar Dizisi 6. Bölüm Full İzle! 14 Temmuz Cam Tavanlar İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Cesur senaryosu ile tüm dikkatleri üzerine çeken Cam Tavanlar, izleyici kitlesini her geçen gün artırarak ekran macerasına devam ediyor. Cem ve Leyla arasındaki tatlı rekabeti ekranlara getiren Cam Tavanlar, kadınların iş dünyasında yaşadığı zorlukları da seyircisi ile buluşturmayı ihmal etmiyor. Peki, Cam Tavanlar dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cam Tavanlar dizisi 5. bölümde neler yaşandı? İşte, konuyla ilgili tüm detaylar…

Adını kadınların iş dünyasında sıklıkla karşılaştığı “cam tavanlar sendromu”ndan alan Cam Tavanlar dizisi, Leyla ile Cem arasındaki rekabeti konu alıyor. Seyircisine romantik bir de aşk hikayesi sunan Cam Tavanlar dizisinin başrollerini Bensu Soral ve Kubilay Aka paylaşıyor. Öte yandan hikayesi ve başrol oyuncuları ile ilk bölümünden bu yana dillerden düşmeyen Cam Tavanlar, Show TV ekranlarının giderek en popüleri haline geliyor. Romantik sahneleri ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Cam Tavanlar dizisi, her çarşamba saat 20.00’da Show TV ekranlarına geliyor.

Cam Tavanlar Dizisi 5. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 5. bölümü ile çıkan Cam Tavanlar dizisi, yine birbirinden romantik sahnelerini ekranlara getirdi. Cam Tavanlar dizisinin 5. bölümünde; bir gala gecesine hazırlanan Leyla ve Cem arasındaki romantik dans ikilinin tüm duygularını alt üst etmeyi başardı. Dansı Leyla’ya duyduğu aşk ile bölen İskender, Leyla’nın tüm duygularını alt üst ederken, Cem’i germeyi başardı. Leyla’nın sağlıklı bir karar verebilmesi için geri çekilen Cem, duygularını beklemeyi alırken; İskender, Leyla’nın peşinden koşmaya karar verdi. Öte yandan İskender’i güvenli, Cem’i ile tehlikeli bulan Leyla’nın tayfasının tarafı baştan belliydi.

Cam Tavanlar Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına bu akşam yeni bölümü ile çıkacak olan Cam Tavanlar dizisi 6. bölümü ile ekranlara gelecek. Cam Tavanlar dizisinin 6. bölüm fragmanına göre; İskender ile giden Leyla’yı kıskanan Cem, Leyla ile kendi arasına mesafe koyacak. Leyla ise, vermiş olduğu karardan pişman olmaya başlarken, Cem’e yaklaşmanın yollarını arayacak. Öte yandan ikilinin yolları bu kez festival ve kamp ile kesişirken; Cem’in aniden ortaya çıkan eski sevgilisi Suna, ikili arasındaki dengeleri bir kez daha değiştirecek. Cam Tavanlar, bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.