Şef Akademi Full İzle! 14 Temmuz 2021 Şef Akademi 18. Bölüm Canlı İzle! Şef Akademi Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Yeni bölümlerini merakla bekletmeyi başaran Şef Akademi Doğada, yarışmacı arasındaki rekabetlerin artması ile birlikte giderek daha heyecanlı hale geliyor. Peki, Şef Akademi Doğada 18. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Şef Akademi Doğada 17. bölümde neler oldu? İşte, Şef Akademi yarışması hakkındaki tüm detaylar…

FOX TV’nin aşçılık yarışması olan Şef Akademi programı, hafta içi versiyonu olarak Şef Akademi Doğada yarışını ekranlara getiriyor. Yarışmacılar için Şef Çiftlik’i kuran Şef Akademi Doğada programı, her gün mutfağın duayen isimlerini konuk ediyor. Bu sayede Şef Akademi yarışmacıları, eğitimlerine hafta içi de devam etmiş oluyor. Her gün eğitimin ardından yarışmacıları yarıştıran Şef Akademi Doğada programı, haftanın birincisine bir de sürpriz ödül veriyor. Şef Akademi Doğada hafta içi her gün saat 11.00’da FOX TV ekranlarına geliyor.

Şef Akademi Doğada 17. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 17. bölümü ile çıkan Şef Akademi Doğada, yine nefes kesen bir yarışı ekranlara getirdi. Şef Akademi Doğada programı son bölümünde Şef Özden Yılmaz’ı konuk etti. Yarışmacılara zeytinyağlı pişirme tekniklerini öğreten Şef Özden Yılmaz, bir de Zeytinyağlı enginar dolması yaptı. Yarışmacılardan aynı zeytinyağlı enginar dolmasını isteyen Şef Özden Yılmaz, tadım yaparak günün sonunda takımlara puanını verdi.

Şef Özden Yılmaz, tadımı sonunda yeşil takım adına yarışan Kadir’e 5 puan verirken, mor takım adına yarışan Elif’e 6 puan verdi. Öte yandan kırmızı takım adına yarışan Ayten 7 puan ile günün birinciliğini kaçırırken; turuncu takım adına yarışan Muhammet 8 puan ile günü zirvede kapattı. Böylelikle geçen haftanın birincisi turuncu takım, iki gün üst üste birinciliği kapmış oldu.

Şef Akademi Doğada 18. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümü ile bugün seyirci karşısına çıkacak olan Şef Akademi Doğada programı, 18. bölümü ile ekranlara gelecek. Şef Akademi Doğada programı 18. bölüm fragmanına göre; yine programa Türkiye’nin ünlü şeflerinden biri konuk olacak. Şefleri liderliğinde lezzetli bir et yemeği yapacak olan yarışmacılar, günün sonunda puanlarını toplayacak. Şef Akademi Doğada bugün saat 11.00’da FOX TV ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.