Aşk Mantık İntikam 5. Bölüm Full İzle! Aşk Mantık İntikam 16 Temmuz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yaz sezonunun yeni dizilerinden olan Aşk Mantık İntikam, her geçen gün biraz daha popüler hale geliyor. Öte yandan Ozan ve Esra’nın arasındaki geçmiş giderek gün yüzüne çıkarken, Çağla ve Çınar cephesi de bu durumdan şüphelenmeye başlıyor. Aşk Mantık İntikam dizisi 4. bölümde neler yaşandı? Aşk Mantık İntikam dizisi 5. bölümde neler olacak? İşte, detaylar…

FOX TV ekranlarının yeni yaz dizisi olan Aşk Mantık İntikam, ekranlardaki macerasına devam ediyor. Romantik sahneleri ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Aşk Mantık İntikam dizisi, her hafta gördüğü ilgiyi biraz daha artırıyor. FOX TV ekranlarına No:9 Productions imzalı olarak gelen Aşk Mantık İntikam dizisinin başrollerini; Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel paylaşıyor. Bir Güney Kore yapımı olan My Cunning Single Lady dizisinden uyarlanan Aşk Mantık İntikam, her cuma saat 20.00’de FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisi ile buluşuyor.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 4. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 4. bölümü ile çıkan Aşk Mantık İntikam dizisi, birbirinden romantik sahneleri ile izleyenlerini ekran başına kilitlemeyi başardı. Çınar’ın Esra’ya olan ilgisi bu bölümle birlikte gün yüzüne çıkarken; Çağla’da Ozan’a karşı neler hissettiğini Çınar’a anlatmaya karar verdi. İki kardeş duygusal değişimlerini tartışırlarken, Esra ve Ozan cephesindeki bitmek bilmeyen gerginliğin de farkına varmaya başladı. Ozan ve Esra kaza eseri kilitli kaldıkları çatı katında Çağla’ya yakalanınca; Çağla, bu gerginliğin nedeninin geçmiş ile ilgili olabileceğini düşünmeye başladı. Öte yandan Ozan ile Çağla’nın arası ısınsın diye verilen doğum günü partisi, pek çok şeyin gün yüzüne çıkmasını sağlamak üzereydi.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 5. Bölümde Neler Olacak?

Seyircisinin karşısına 5. bölümü ile çıkmaya hazırlanan Aşk Mantık İntikam, yine romantik sahneleri ile dikkatleri üzerine çekecek. Aşk Mantık İntikam dizisi 5. bölüm fragmanına göre; şirkette düzenlenen iş gezisi, Çınar ile Esra’yı birbirine yakınlaştıracak. Bu durumdan rahatsız olan Ozan, tepkisini vermekte gecikmezken; Çağla kardeşi Çınar’a destek olacak. Aşk Mantık İntikam dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.