Şef Akademi Doğada Full İzle! 18 Temmuz 2021 Şef Akademi 21. Bölüm Canlı İzle! Şef Akademi Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Şef Akademi hafta içi yarışı olan Doğada programına hız kesmeden devam ediyor. Yeni bir haftaya başlayan Şef Akademi Doğada, bayram haftası da seyirci karşısına çıkıyor. Peki; Şef Akademi Doğada 21. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Şef Akademi Doğada 20. bölümde neler oldu? İşte, Şef Akademi yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Öykü Sertel’in sunumu ve çiftliğin muhteşem doğal güzelliğiyle FOX TV ekranlarına gelmeye başlayan Şef Akademi Doğada yarışması, giderek gündüz kuşağının en sevilenleri arasına girmeyi başarıyor. Öte yandan yarışmacıların hem öğrendiği hem de yarıştığı Şef Akademi Doğada programında yeni bir hafta daha başlıyor. Haftanın kazanan takımının asıl yarış olan Şef Akademi’ye avantajlı girdiği Şef Akademi Doğada programı, hafta içi her gün saat 11.00’da FOX TV ekranlarına geliyor.

Şef Akademi Doğada 20. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 20. bölümü ile çıkan Şef Akademi Doğada, Türkiye’nin en ünlü şeflerinden birini programına konuk etti. Şef Akademi Doğada yarışmasının 20. bölümünde; Şef Muhsin Ertürk yarışmacılara deniz ürünleri hakkında bilgi verdi. Günün sonunda yarışmacılardan istiridye mantarlı levrek fırın ve baklalı bezelye fava isteyen Muhsin Ertürk, kendi tabağına en yakın olan tabağı seçmek için kolları sıvadı. Öte yandan Şef Akademi Doğada yarışmasının son bölümünde turuncu takım adına Tolga, kırmızı takım adına Berat, mor takım adına Arzu, yeşil takım adına ise Çağlar yarıştı. Yaptığı yemek ile Muhsin Ertürk’ten 7’şer puan alan Berat ve Çağlar, takımlarını haftanın birincisi yapamadı. Şef Muhsin Ertürk’ten 8 puan alan Arzu birinciliği kıl payı kaçırırken; 10 tam puan alan Tolga, turuncu takımı haftanın birincisi yaptı.

Şef Akademi Doğada 21. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına bayram haftası da çıkmaya devam edecek olan Şef Akademi Doğada yarışması, yeni takımlar arasındaki yarışı ekranlara getirecek. Haftaya baklava açarak başlayacak olan yarışmacılar, baklava ustası Nadir Güllü’den işin püf noktalarını öğrenecek. Şef Akademi Doğada bugün saat 11.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.