Kahraman Babam 8. Bölüm Final Full İzle! 26 Temmuz Kahraman Babam İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Final bölümü ile Show TV ekranlarına gelmeye hazırlanan Kahraman Babam dizisi, seyircisinin üzen bir veda ile ekranlara geliyor. Tüm dengelerin değişeceği Kahraman Babam final bölümünde Yonca da gerçekleri öğrenmeye başlıyor. Peki, Kahraman Babam dizisi 8. bölüm (final) fragmanı yayınlandı mı? Kahraman Babam dizisi 7. bölümde neler yaşandı? İşte, konuyla ilgili tüm detaylar…

Show TV ekranlarına Kırmızı Kamyon ismiyle başlayan, ardından ise Kahraman Babam ismini alan dizi, her şeye rağmen ekranlara tutunamıyor ve finale gidiyor. Bu akşam final bölümü ile ekranlara gelmesi beklenen Kahraman Babam 8. bölümü ile seyircisine veda etmeye hazırlanıyor. 10. Ev imzası ile ekranlara gelen Kahraman Babam dizisi, itfaiye çavuşu Uğur ve kızı Ömrüm’ün hayatındaki dramı ekranlara getiriyor. Baba ve kızın final de kavuşup kavuşamayacağını seyircisine merak ettiren Kahraman Babam dizisi, son kez yayına girmek için geri sayıma başlıyor.

Kahraman Babam Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 7. bölümü ile çıkan Kahraman Babam, Yonca’nın zor bir karar verdiği anları ekranlara getirdi. Kahraman Babam dizisi 7. bölümünde; Yonca ile samimiyeti nedeniyle Uğur’un gizlice peşine takılan Emre, her şeyi Yonca’ya göstermek için kaydetti. Uğur ise kundakçı şebekesinin içerisine kendisini bir şekilde kabul ettirmeyi başardı. Uğur’un ne yaptığından habersiz olan Yonca, duyguları ve prensipleri arasında kalırken, Ömrüm ile Uğur’u ayırmamayı tercih etti. Öte yandan Ömrüm’ün babası olmadan ne kadar mutsuz bir çocuk olduğunu fark eden Cem, karısı Zehra’dan boşanmak pahasına olsa da harekete geçti ve Ömrüm’ü Uğur’a götürmeye karar verdi.

Kahraman Babam Dizisi 8. Bölüm (Final) Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına final bölümü olan 8. bölümü ile çıkmaya hazırlanan Kahraman Babam dizisi, bu akşam son kez Show TV ekranlarına geliyor. Kahraman Babam dizisi final bölümü fragmanlarına göre; Yonca yavaş yavaş gerçekleri öğrenmeye başlıyor. Emre’nin gerçek yüzünü gören Yonca, konuyla ilgili yanlış bir karar verip, Yavuz’a başvuruyor. Öte yandan kundaklamaların ardındaki ismi öğrenen Uğur ve Cem, Yavuz için büyük bir plan hazırlıyor. Kahraman Babam, bu akşam saat 20.00’da final bölümü ile Show TV ekranlarına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.