Şef Akademi Full İzle! 28 Temmuz 2021 Şef Akademi 28. Bölüm Canlı İzle! Şef Akademi Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Şef Akademi yarışmasının hafta içi formatı olarak ekranlara gelen Doğada yarışması tüm heyecanı ile devam ediyor. Yarışmacılar arasında giderek gerilen diyaloglar, daha hırslı yarışmaların ortaya çıkmasına neden oluyor. Peki, Şef Akademi Doğada 28. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Şef Akademi Doğada 27. bölümde neler oldu? İşte, Şef Akademi yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Şef Akademi Doğada yarışması FOX TV ekranlarının iddialı yarışması Şef Akademinin hafta içi versiyonu olarak ekranlara geliyor. Her gün birbirinden ünlü şefleri Şef Akademi Çiftlik’te ağırlayan Doğada programı, dünya mutfaklarının eğitimlerini yarışmacıların ayağına kadar getiriyor. Şeflerden edindikleri püf noktalarla yemekler hazırlayan yarışmacılar, takım adına yarışarak, hafta sonu gerçekleşen asıl yarışa avantajlı girmeye çalışıyor. Öykü Sertel’in sunumu ile hafta içi her gün FOX TV ekranlarına gelen Şef Akademi Doğada, saat 11.00’da yayınlanıyor.

Şef Akademi Doğada 27. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 27. bölümü ile çıkan Şef Akademi Doğada yarışması, pide ustası Tolga Kuru’yu programında ağırladı. Yarışmacılara meşhur kıymalı Bafra pidesi yapan Kuru, pide yapmanın püf noktalarını onlara öğretti. Öğrettiği püf noktaların ardından meşhur Bafra pidesini yarışmacılardan isteyen Tolga Kuru, heyecanlı bir yarışın ortaya çıkmasını sağladı. Meşhur Bafra pidesinin yapımı için Şef Akademi Doğada yarışmasının son bölümünde mor takımdan Murat, kırmızı takımdan Ayten, yeşil takımdan Çağlar ve turuncu takımdan Dilan yarıştı. Günün sonunda Tolga Kuru’dan puanları toplayan yarışmacılardan; Dilan turuncu takıma 6, Çağlar yeşil takıma 7, Murat mor takıma 8, Ayten ise mor takıma 10 puan kazandırdı. Bugünkü yarışın ardından Şef Akademi Doğada yarışmasının son puan durumuna göre mor takım 62 puan ile günü birinci kapattı.

Şef Akademi Doğada 28. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 28. bölümü ile çıkacak olan Şef Akademi Doğada programı, yeni bölümünde yine Türkiye’nin ünlü şeflerinden birini ağılayacak. Şef Akademi Doğada programının yeni bölümüne Arzu ile Antonio arasındaki tartışma damga vururken; yarışmadan ayrılan Muhammet ve Tolga’nın samimiyeti yeniden gündeme gelecek. Şef Akademi Doğada bugün saat 11.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.