Cam Tavanlar Dizisi 7. Bölüm Full İzle! 28 Temmuz Cam Tavanlar İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Show TV ekranlarına iddialı bir giriş yapan Cam Tavanlar dizisi, sezona verdiği aranın ardından devam ediyor. Leyla ile Cem, yeni bir sınav ile karşılaşırken; davetsiz gelen misafir dengelerin değişmesine neden oluyor. Peki, Cam Tavanlar dizisi 6. bölümde neler yaşandı? Cam Tavanlar 7. bölüm ne zaman? İşte, konuyla ilgili tüm detaylar…

Erkek egemen iş dünyasının kadın çalışanları önündeki en büyük engel olan cam tavan sendromunu konu alan Cam Tavanlar dizisi, Show TV ekranlarındaki macerasına devam ediyor. Başrollerini genç kuşak arasında bir hayli sevilen Kubilay Aka ve Bensu Soral’ın paylaştığı Cam Tavanlar dizisi, ikili arasındaki Asude restoran hakimiyeti yarışını ekranlara getiriyor. Performansları ile de bir hayli beğenilen ikili, arasında doğan aşk ile de seyircisini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Her hafta çarşamba günü Show TV ekranlarına gelen Cam Tavanlar dizisi, saat 20.00’da seyircisi ile buluşuyor.

Cam Tavanlar Dizisi 6. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 6.bölümü ile çıkan Cam Tavanlar dizisi, iddialı bir bölümü ile ekranlara geldi. Leyla’nın İskender’in arabasına bindiğini gören Cem; kendisini Leyla’dan uzaklaştırırken, Leyla verdiği kararın pişmanlığını yaşamaya başladı. Cem ile arasını düzeltmek isteyen Leyla, harekete geçerken, festivali kullanmaya karar verdi. Cem ile aynı festivale giden Leyla, Cem’e duygularını itiraf etmeye karar verdi. İkili arasında doğan aşk giderek alevlenirken, davetsiz misafir Suna ortama giriş yaptı. Cem’in eski sevgilisi olan Suna, tüm dengeleri alt üst ederken, Leyla’nın rakibi de böylece ortaya çıkmış oldu.

Cam Tavanlar Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 7. bölümü ile çıkmaya hazırlanan Cam Tavanlar dizisi, yine iddialı bir bölümü ile ekranlara gelecek. Cam Tavanlar dizisinin yayınlanan 7. bölüm fragmanlarına göre; herkesten habersiz olarak oyuna dahil olan Cem’in eski sevgilisi Suna, Leyla’yı tehdit edecek. Cem de özel bir yeri olan eski sevgili Cem’in kafasını karıştırırken, henüz kavuşmuş olan Leyla ve Cem ikilisinin de arasını bozacak. Cam Tavanlar dizisi, bu akşam saat 20.00’da Show TV  ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.