MasterChef 2021 Full İzle! 29 Temmuz 2021 MasterChef 24. Bölüm Canlı İzle! MasterChef 2021 Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı olan MasterChef yine bomba gibi bölümlerle izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Türkiye’nin en iddialı aşçılık yarışması olan MasterChef Türkiye 2021, ikinci eleme serisi olarak düellolara tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden farklı karakterlerdeki yarışmacılar bir hayli zorlanırken MasterChef 29 Temmuz 2021 son bölümü de merak konusu oldu. Bugün 24. bölümü ile ekranlara gelmesi planlanan MasterChef yarışması yine izlenme rekorları kıracak.

Masterchef Türkiye 24. Bölüm 29 Temmuz 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Türkiye’nin en iddialı aşçılık yarışması olarak öne çıkan MasterChef, her sene şampiyonu belirlemek için 6 aylık bir yolculuk yaşıyor. Yayın hayatına başladığı günden bu yana izlenme rekorları kıran ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşan MasterChef yarışmasında geride kalan 23 bölüm heyecanı büyük bir ilgi gördü. Asıl yarışma henüz başlamasa da ekranlara gelen birbirinden farklı karakterlerdeki yarışmacıların düellolarda gösterdiği performanslar şimdiden ilgi odağı haline geldi. MasterChef Türkiye 2021 yarışması, bir süredir ikinci eleme serisi olarak dikkat çeken üçlü düellolar ile seyircilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor.

MasterChef Türkiye 2021 yarışma programı, haftanın 5 günü TV8 ekranlarından izleyicilerle buluşuyor. Heyecanın hiç azalmadığı ve izleyicileri ekran başına kilitleyen fenomen programda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu jüri üyeliğini sürdürüyor. Sevilen şeflerin yorum ve değerlendirmeleri ile MasterChef üçlü düellolar büyük heyecana sahne oluyor. Seyircisinin karşısına en son 23. bölümü ile çıkan MasterChef Türkiye 2021 birbirinden iddialı yarışmacıları bir araya getirdi. Masterchef Türkiye üçlü düellolarda günün ilk eşleşmesi Çağlar Çelik, Şevki Batuhan Güler ve Ayşenur Kurtar arasında gerçekleşti. Şefler, yarışmacılardan irmik helvası hazırlamalarını istedi. Bu düelloda Ayşenur Kurtar bir üst tura geçmeyi başardı.

Ekranların fenomen yarışma programı Masterchef Türkiye 2021, yayın hayatına ara vermeden devam ediyor. 29 Temmuz Perşembe gününde ekranlara gelen 24. bölümü şimdiden heyecan yarattı. Masterchef Türkiye 2021 bu akşam saat 20:00’de her zaman olduğu gibi TV8 ekranlarında seyirci karşısına çıkacak. Büyük bir heyecanın yaşanacağı Masterchef Türkiye’de ünlü şeflerin hangi yarışmacıları seçeceği merakla bekleniyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.