Kalp Yarası dizisi 6. Bölüm Full İzle! 9 Ağustos Kalp Yarası İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının yeni fenomeni haline gelen Kalp Yarası dizisi, seyircisi ile buluşmaya dram yüklü hikayesiyle devam ediyor. Sizde sevilen dizi Kalp Yarasının son bölüm fragmanı ve izleme linkini merak ediyorsanız. İşte detaylar...

ATV ekranlarının yeni fenomeni haline gelen Kalp Yarası dizisi, seyircisi ile buluşmaya dram yüklü hikayesiyle devam ediyor. Her şeyin ortaya çıkmaya başladığı Kalp Yarası dizisinde Ferit ve Ayşe çifti yeni bir sınava tabi tutuluyor. Peki, Kalp Yarası dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalp Yarası dizisi 5. bölümde neler yaşandı? İşte, konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel gibi birbirinden ünlü isimlerin paylaştığı Kalp Yarası dizisi dram dolu hikayesi ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Süreç Film imzalı olarak ATV ekranlarına yakın zamanda merhaba demiş olan Kalp Yarası dizisinde gerçekler bir bir ortaya çıkarken Antakya’nın iki köklü ailesi arasındaki ipler Azade Sancakzade’nin müdahalesi ile daha da geriliyor. Gördüğü ilgiyi her geçen gün artıran Kalp Yarası, her pazartesi saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Kalp Yarası Dizisi 5. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarına en son 5. bölümü ile gelen Kalp Yarası dizisi; Ayşe ve Ferit arasında gerçek hislerin doğmaya başladığı sahneleri ekranlara getirdi. Kalp Yarası dizisinin 5. bölümünde; Hande’nin oyununa gelen Ayşe, Ferit’i kıskanmaya başladığını hissetti. Yaşadıklarını kaldırmakta zorlanan Ayşe, herkese söyledikleri aşk yalanının gerçek olmasından korkarak, Ferit’e boşanmak istediğini söyledi. Aynı aşk hisleri ile sınanmaya başlayan Ferit ise, Ayşe’nin sır dolu hayatını elinde olmadan merak etmeye başladı. Öte yandan Sinan’ın Hatay’a dönen eski aşkı Ebru hem Leman’ın hem de Sancakzadeler konağının gündemine bomba gibi düştü.

Kalp Yarası Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara 6. bölümü ile gelmeye hazırlanan Kalp Yarası dizisi, yeni bölümünü seyircisi ile buluşturmak için geri sayıma başlıyor. Kalp Yarası dizisinin yayınlanan 6. bölüm fragmanlarına göre; Hande’nin Ayşe’nin foyasını ortaya çıkarmak için oynadığı oyun, konağın hanımı Azade’yi delirtiyor. Ayşe ile Ferit arasındaki ilişkisinin sözleşmeye bağlı olduğunun ortaya çıkması ile karışan ortalık, ikili arasındaki hislerin zorlu bir sınava tabi tutulmasına neden oluyor. Kalp Yarası, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.