Ada Masalı 8. Bölüm Full İzle! Ada Masalı 3 Ağustos Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Seyircisinin karşısına romantik bir aşk hikayesi ile çıkan Ada Masalı, izleyenlere adeta ilk aşkın büyüsünü hissettiriyor. Yeni bölümleri ile her salı ekranlara gelen Ada Masalı dizisinde bu kez Haziran ve Poyraz arasındaki samimiyet bir hayli artıyor. Ada Masalı dizisi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 7. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Ortaya çıkaran gerçekler ile dağılan Haziran ve Poyraz arasındaki gerilim bir türlü son bulmuyor. Artık Poyraz’ın babaannesi de Haziran’ın karşısına geçerken, Haziran tüm ada halkının tepkisini üzerine çekiyor. Peki, Ada Masalı dizisi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 7. bölümde neler yaşandı? İşte Menajerimi Ara ile ilgili tüm güncel detaylar…

Ay Yapım imzalı olarak Star TV ekranlarına gelen Ada Masalı, romantik komedi tadındaki hikayesine hız kesmeden devam ediyor. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı Ada Masalı dizisi, işi uğruna her türlü şeyi yapabilecek, hırslı bir genç kadının aşık olmasıyla değişen hayatını ekranlara getiriyor. Öte yandan adaya gidiş hikayesini herkesten gizlemeyi bir süredir başaran Haziran, sırlarının ortaya çıkmasıyla birlikte yalnız kalıyor. Ada Masalı, her salı saat 20.00’da Star TV ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkıyor.

Ada Masalı Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 7. bölümü ile gelen Ada Masalı dizisi, Poyraz ile Haziran arasındaki çalkantılı aşkı seyirci karşısına çıkardı. Ada Masalı dizisinin 7. bölümünde; tüm duygularını Haziran’a açan Poyraz, beklediği cevabı alamadı. Poyraz’dan sakladıklarının ortaya çıkmasına karşın ilişkiye mesafeli duran Haziran, Poyraz’ı ret etti. Bunun üzerine Poyraz’ın otele gelen bir müşteriye yakınlık göstermesi ise, Haziran’ın resmen kıskançlıktan deliye döndürdü. Öte yandan sırrını giderek saklamakta daha çok zorlanan Haziran, Hakan’ın afişe olmasıyla birlikte zor anlar yaşadı. İdil’in Haziran hakkındaki tüm her şeyi Poyraz’a anlatmasıyla birlikte Ada Masalı’ndaki tüm gerçekler ortaya çıktı ve masalın büyüsü kaçtı!

Ada Masalı Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 8. bölümü ile çıkmaya hazırlanan Ada Masalı dizisi, Haziran’ın giderek yalnızlaşmasını ekranlara getirecek. Ada Masalı dizisinin yayınlanan 8. bölüm fragmanlarına göre; Haziran’ın Poyraz’a oynadığı yun karşısında birlik olan ada halkı, Haziran’ın adadan gitmesi için tam anlamıyla seferberlik başlatacak. Karşısında bu kez Poyraz’ın babaannesini de bulan Haziran, herkes ile aynı anda savaşmaya ve adada kalmaya karar verecek. Ancak birinin Haziran’ı depoya kilitlemesi ile başlayan klostrofobi atağı, Haziran’ı sonunda pes ettirecek. Ada Masalı dizisi, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.