Kazara Aşk 7. Bölüm Full İzle! 12 Ağustos 2021 Kazara Aşk Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarına henüz girmiş olan yeni dizi Kazara Aşk, tüm dizi severlerin yakın markajına girmiş bulunuyor. Eğlenceli aşk hikayesi ile tüm dizi piyasasını silip süpüren Kazara Aşk, ilk bölümünden milyonları ekran başına kilitliyor. Kazara Aşk dizisi 6. Bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 7. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm ayrıntılar…

Ekranların komedi dizisi Kazara Aşk, yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Romantik komedi tadında hikayesi ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Kazara Aşk dizisinde Şimal ile Civan arasındaki oyun yavaş yavaş gerçeğe dönüşüyor. Peki, Kazara Aşk dizisi 6. bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Koliba Film imzalı olarak ekranlara gelen Kazara Aşk dizisinin başrollerini Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler paylaşıyor. Star TV ekranlarının yaz sezonu için yayına soktuğu Kazara Aşk dizisi, romantik komedi tadında hikayesi ile seyircisini kahkahaya boğmaya devam ediyor. Civan ve Şimal arasında bir küçük yalan ile başlayan evlilik oyunu Kazara Aşk dizisinde hem aşkın hem de kahkahanın dozu giderek artıyor. Kazara Aşk, her Perşembe saat 20.00’da Star TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına geliyor.

Kazara Aşk Dizisi 6. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 6. bölümü ile gelen Kazara Aşk dizisi, seyircisinin yine kahkahaya boğdu. Kazara Aşk dizisinin 6. bölümünde; Kenan’ın kendisini aldattığından emin olan Şimal, Civan ile başladığı evlilik oyununa devam etme kararı aldı. Bu sürpriz karşısında bir hayli mutlu olan Civan, şirketi babasından alabilmek için ikinci şartı yerine getirmeye karar verdi. Babasının torun şartı için harekete geçen Civan, Şimal’i kendisine aşık etmek için türlü türlü dolaplar çevirdi. Öte yandan Nazlı’nın yaptığı küçük oyun ile evliliklerinin sahte olduğunu öğrenmeye çok yaklaşan Şimal ise; araştırmalarına devam ederken, Civan sahte nikahın öğrenilmesini engellemek için harekete geçti.

Kazara Aşk Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara 7. bölümü ile gelmeye hazırlanan Kazara Aşk dizisi, yine kahkaha dolu sahneleri ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kazara Aşk dizisinin yayınlanan 7. bölüm fragmanlarına göre; Civan’ın Şimal’i tavlama çabaları devam ederken, ikili arasındaki yakınlaşma artacak. Civan ve Şimal’in öpüşme anlara Okan ve Vildan’ın ani girişi ile kesilirken; Şimal telefonuna gelen bir yeni bilgi ile gerçekleri nihayet öğrenecek. Civan’ın zor durumda kalacağı Kazara Aşk dizisi yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarına gelecek.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.