Baş Belası 9. Bölüm Full İzle! 13 Ağustos 2021 Baş Belası Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV’nin polisiye komedi türündeki tek dizisi olan Baş Belası dizisi, gördüğü ilgiyi her geçen gün artırıyor. Psikolog İpek ile baş komiser Şahin’in hikayesini ekranlara getiren Baş Belası, bu hafta karakterlerin iç dünyası ile yüzleştiği sahneleri ekranlara getirmeye hazırlanıyor. İşte son bölüm detayı ve izleme linki.

ATV’nin polisiye komedi türündeki tek dizisi olan Baş Belası dizisi, gördüğü ilgiyi her geçen gün artırıyor. Psikolog İpek ile baş komiser Şahin’in hikayesini ekranlara getiren Baş Belası, bu hafta karakterlerin iç dünyası ile yüzleştiği sahneleri ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Peki, Baş Belası dizisi 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baş Belası dizisi 8. bölümde neler yaşandı? İşte Baş Belası dizisi hakkındaki tüm ayrıntılar…

Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı Baş Belası, aksiyon dolu heyecanlı bölümleri ile ATV ekranlarına gelmeye devam ediyor. Her bölümü ile izleyici kitlesini biraz daha attıran Baş Belası, geçtiğimiz haftaki bölümünde aldığı reyting ile yazın en çok izlenen dizileri arasına girmeyi başarıyor. Öte yandan ATV ekranlarına ARC Film imzalı olarak gelen Baş Belası, psikolog İpek ile baş komiser Şahin’in bir cinayet ile kesişen yollarını konu alıyor. Baş Belası, her pazar saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Baş Belası Dizisi 8. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 8. bölümü ile gelen Baş Belası dizisi, Nazlı’nın cinayet ile suçlandığı anları ekranlara getirdi. Baş Belası dizisinin 8. bölümünde; İpek’in arkadaşı Nazlı bir cinayet mahalline istemeden de olsa karışınca, şüpheli olarak gözaltına alındı. Ekibin ummalı çalışması ile Nazlı’nın katil olmadığı anlaşılınca ekip asıl katilin peşine düştü. Asıl katili yakalamak üzere olan İpek ve Şahin, hastanede katil ile karşılaşınca Baş Belası dizisinde işler karıştı. Nermin’i rehin alan katili konuşarak sakinleştirme çalışan İpek, tam silahı katilin elinden almak üzereyken, Doruk’un katilin üzerine atlaması ile bir kaza ortaya çıktı. Katil Doruk’u vururken; İpek, Şahin ve Nermin arkadaşlarının bu durumu karşısında üzüntüden yasa büründü.

Baş Belası Dizisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta 9. bölümü ile gelecek olan Baş Belası dizisi, karakterlerin iç dünyası ile hesaplaşmalarını ekranlara getirecek. Baş Belası dizisinin yayınlanan 9. bölüm fragmanlarına göre, Doruk’un vurulması ekibi duygusal anlamda darmaduman edecek. Psikolog İpek, Doruk’un vurulmasında kendisini suçlarken; baş komiser Şahin ise, onu bu vicdan azabından kurtarmak için uğraşacak. Baş Belası yeni bölümü ile 13 Ağustos 2021 Cuma günü saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.