İkimizin Sırrı 2. Bölüm Full İzle! 14 Ağustos 2021 İkimizin Sırrı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranların geçtiğimiz hafta yayına başlatmış olduğu İkimizin Sırrı dizisi, ilk bölümden büyük bir ilgi gördü. İkimizin Sırrı son bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İkimizin Sırrı son bölümde neler oldu? İşte, İkimizin Sırrı Dizisi hakkındaki tüm detaylar…

ATV ekranların geçtiğimiz hafta yayına başlatmış olduğu İkimizin Sırrı dizisi, ilk bölümden büyük bir ilgi gördü. Dram dolu bir anne kız hikayesi anlatan İkimizin Sırrı dizisi, şimdiden bir sonraki bölümünü merak ettirmeye başladı. Peki, İkimizin Sırrı dizisi 1. bölümde neler yaşandı? İkimizin Sırrı dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Cem Akyoldaş'ın yaptığı İkimizin Sırrı dizisi 7 Ağustos 2021 Pazar günü yayın startını verdi. Güney Kore yapımı Marriage Contract dizisinden senaryoya uyarlanan İkimizin Sırrı dizisi, ilk bölümden televizyon izleyicilerinin dikkatini üzerine çekti. Başrollerini Leyla Feray ve Aras Aydın paylaştığı İkimizin Sırrı dizinde sevilen ikiliye; Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi birbirinden ünlü isimler eşlik etti. İkinci bölümü merakla beklenmeye başlanan İkimizin Sırrı dizisi, her pazar saat 20.00’da ATV ekranlarından seyirci karşısına çıkmaya karar verdi.

İkimizin Sırrı Dizisi 1. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin kantarına ilk kez çıkan İkimizin Sırrı dizisi, 1. bölümünü ekranlara getirdi. İkimizin Sırrı dizisinin 1. bölümünde; kocasını kaybettikten sonra 7 yaşındaki kızı Hayal ile yalnız kalan Neva, hayatın zorlukları karşısında kızını rahat ettirmek için ayakta kalma mücadelesi vermeye başladı. Ölen kocasının bıraktığı yüklü borcun altına ezilmekte olan Neva, bir trafik kazası sonucu Alp ile tanıştı. Bununla birlikte hayatı değişmeye başlayan ikili, başka bir maceraya savrulmaya başladı.

İkimizin Sırrı Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara 2. bölümü ile gelecek olan İkimizin Sırrı dizisi, dram dolu bir bölüm ile seyirci karşısına çıkacak. İkimizin Sırrı dizisinin yayınlanan 2. bölüm fragmanlarına göre; Neva’nın kızı Hayal babasının borcu olduğu adamlar tarafından kaçırılacak. Bu durum karşısında çaresiz olan Neva Alp’in annesini kurtarmak için donör olmayı kabul edecek. Alp ise, annesine bir şans daha vermeyi deneyecek. İkimizin Sırrı dizisi yeni bölümü ile 15 Ağustos 2021 Pazar günü saat 20.00’da ATV ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.