Kalp Yarası dizisi 7. Bölüm Full İzle! 16 Ağustos Kalp Yarası İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının yeni fenomeni haline gelen Kalp Yarası dizisi, yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni bölümünde Ferit’in geçirdiği kaza sonucu karışacak olan Sancakzade konağı ise, o ismi suçlu ilan ediyor! ,Dizi hakkında Çok daha fazlası ve son bölüm izleme linki haberimizde...

ATV ekranlarının yeni fenomeni haline gelen Kalp Yarası dizisi, yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni bölümünde Ferit’in geçirdiği kaza sonucu karışacak olan Sancakzade konağı ise, o ismi suçlu ilan ediyor! Peki, Kalp Yarası dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalp Yarası dizisi 6. bölümde neler yaşandı? İşte, konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Süreç Film imzalı olarak ATV ekranlarındaki macerasına büyük bir ilgiyle devam eden Kalp Yarası dizisi, her bölümünde seyircisini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel gibi birbirinden çok sevilen isimlerin paylaştığı Kalp Yarası dizisi, Ayşe ve Ferit arasında anlaşma üzerine doğan bir aşkı ekranlara getiriyor. Antakya’nın iki köklü ailesi arasındaki gerginliği seyircisi ile paylaşan Kalp Yarası dizisi, her pazartesi saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Kalp Yarası Dizisi 6. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 6. bölümü ile gelen Kalp Yarası dizisinde, Ayşe hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaştı. Kalp Yarası dizisinin 6. bölümünde; geri dönen Baha, Ayşe’yi tehlikeye atarken, Ferit ile Ayşe arasındaki aşkın itiraf edilmesini engelledi. Kaçak ve yaralı olarak geri dönen Baha, Ayşe’yi uğraştırırken; Ferit, Baha nedeniyle Ayşe’ye mesafe koymaya karar verdi. Baha’nın Ayşe’nin zayıf noktası olması hem konak halkına hem de Ferit ve Ayşe’ye zarar verirken, Hande’nin de dikkatini çekti. Öte yandan Hande, geri dönen Baha ile Ayşe arasındaki ilişkiyi ortaya çıkarmak için harekete geçince karşısında Azade Sancakzade’yi buldu. Ailesinin itibarını düşünen Azade, Hande’yi durdurunca Sancakzadeler konağında ilişki dengeleri yeniden değişti.

Kalp Yarası Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekran macerasına 7. bölümü ile devam etmeye hazırlanan Kalp Yarası dizisi, seyircisine yaptığı sürpriz bir kaza ile dramın dozunu yükseltiyor. Kalp Yarası dizisinin yayınlanan 7. bölüm fragmanlarına göre; Sancakzadelerin oğlu Ferit vuruluyor. Ferit’in vurulmasının ardından karışan Sancakzade konağında işler çığırından çıkınca, Azade her şey için Ayşe’yi suçluyor. Kalp Yarası dizisi, yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.