Ada Masalı 9. Bölüm Full İzle! Ada Masalı 17 Ağustos Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Seyircisinin karşısına romantik bir aşk hikayesi ile çıkan Ada Masalı, izleyenlere adeta ilk aşkın büyüsünü hissettiriyor. Yeni bölümleri ile her salı ekranlara gelen Ada Masalı dizisinde bu kez Haziran ve Poyraz arasındaki samimiyet bir hayli artıyor. Ada Masalı dizisi 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 8. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Ekranların yeni fenomen dizisi Ada Masalı, heyecanlı bölümleri ile seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Her bölümü ile biraz daha ilgi gören Ada Masalı bu kez, Poyraz’ın Haziran’dan bir türlü vazgeçemediği o sahneler ile ekranlara geliyor. Peki, Ada Masalı dizisi 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 8. bölümde neler yaşandı? İşte Menajerimi Ara ile ilgili tüm güncel detaylar…

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı Ada Masalı dizisi Ay Yapım imzalı olarak Star TV ekranlarına gelmeye hız kesmeden devam ediyor. Bir inat ile başlayan derin bir aşkı konu alan Ada Masalı, romantik komedi tadındaki hikayesi ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Hırsları uğruna seyahat ettiği adada aşkı bulan Haziran’ın hayatını ekranlara getiren Ada Masalı, her salı saat 20.00’da Star TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Ada Masalı Dizisi 8. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 8. bölümü ile gelen Ada Masalı, Haziran ve Poyraz arasındaki ilişkisinin sınırların kaybolduğu sahneleri ekranlara getirdi. Ada Masalı dizisinin son bölümünde; Haziran’ın söylediği yalanlara karşı hınç dolu olan Poyraz, Haziran’ı adadan göndermek için harekete geçti. Bütün ada halkı Poyraz’ın tarafını tutarken, Haziran’ın inadı devreye girdi ve oteli terk etmemek için karşısına çıkan her engeli tek tek aşmaya başladı. Öte yandan Poyraz’ın babaannesi Aliye, Poyraz’ın hıncındaki aşkı sezince Haziran’dan Poyraz’ı ayırmak için harekete geçti. Haziran’ın annesi Zeynep ise, Aliye’nin hamlelerine karşılık vermekte asla gecikmedi.

Ada Masalı Dizisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu akşam 9.bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Ada Masalı dizisi, bu bölümünde Haziran’ın sürpriz bir konuğuna ev sahipliği yapacak. Ada Masalı dizisinin yayınlanan 9.bölüm fragmanlarına göre; Haziran ile Poyraz arasındaki aşkın bir türlü son bulmadığı aşkı ekranlara getirecek. Bu aşktan rahatsız olan iki gencin ailesi birbirine girmeye başlayacakken, Haziran’ın geçmişten çıkıp gelen aşkı ile ortalık karışacak. Sevilen dizi Ada Masalı, bugün saat 20.00’da Star TV ekranlarına gelecek.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.