Kazara Aşk 8. Bölüm Full İzle! 19 Ağustos 2021 Kazara Aşk Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarına henüz girmiş olan yeni dizi Kazara Aşk, tüm dizi severlerin yakın markajına girmiş bulunuyor. Eğlenceli aşk hikayesi ile tüm dizi piyasasını silip süpüren Kazara Aşk, ilk bölümünden milyonları ekran başına kilitliyor. Kazara Aşk dizisi 7. Bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm ayrıntılar…

Ekranların yeni fenomen dizisi Kazara Aşk, seyircisinin yakın markajına girmeye devam ediyor. Birbirinden komik karakterleri ve kahkaha tufanı sahneleri ile dikkatleri üzerine çeken Kazara Aşk dizisinde gerçekler bu yaz gün gibi ortaya çıkıyor. Peki, Kazara Aşk dizisi 7. bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Yeni komedi dizisi olan ve başrollerini Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler gibi sevilen isimlerinin üstlendiği Kazara Aşk dizisi, Koliba Film imzalı olarak Star TV ekranlarına gelmeye devam ediyor. Şimal’in (Sude Zülal Güler) söylediği bir yalan sonrası kazara karşılaştığı Civan (Ümit Kantarcılar) ile başlayan sahte aşkında giderek karışan işler, seyircisini her hafta güldürmeyi başarıyor. Komedi tufanı sahneleri ile her bölümü büyük bir ilgiyle takip edilen Kazara Aşk dizisi, her perşembe saat 20.00’da Star TV ekranlarına geliyor.

Kazara Aşk Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarına en son 7. bölümü ile gelen Kazara Aşk dizisinde gerçekler bir bir ortaya çıkmadı. Kazara Aşk dizisinin 7. bölümünde; Kenan adım adım intikam planını örerken, Civan’ı abisi Okan’ın sarhoşken anlattıklarını kayda aldı. Bu video kaydını Şimal’e göndermek için harekete geçen Kenan’dan habersiz olan Civan ise, Şimal’i kendisine aşık edebilmek için Şimal’in en yakın arkadaşı Aslı’dan aldığı taktikleri uygulamaya koydu. Civan tüm kazaları bertaraf ettiğini düşünüp, planına odaklanırken; hiç beklemediği bir anda Şimal’in tepkisi ile karşılaştı. Öte yandan Şimal ve Civan’ın babasının balığa çıktıkları anda ortadan kaybolması hareketi geçirdi. Onları bulmak için yola çıkan Şimal ve Civan ise, kendi başlarına iş aşmayı bir kez daha başardı.

Kazara Aşk Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu akşam 8. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Kazara Aşk dizisinde işler bir hayli karışacak. Kazara Aşk dizisinin 8. bölüm fragmanlarına göre; Civan’ın asıl karısı Nazlı’nın babasının çıkıp gelmesi Civan’ı zor durumda bırakırken; gerçekleri bir bir öğrenmeye başlayan Şimal, Civan’dan intikam almaya çalışacak. Öte yandan Civan’ın ailesine Şimal’in hamile olduğunu söylemesi Kazara Aşk dizisini iyice karıştıracak. Yeni bölümleri sabırsızlıkla beklenen Kazara Aşk dizisi bugün saat 20.00’da Star TV ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.