İkimizin Sırrı 3. Bölüm Full İzle! 22 Ağustos 2021 İkimizin Sırrı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranların geçtiğimiz hafta yayına başlatmış olduğu İkimizin Sırrı dizisi, ilk bölümden büyük bir ilgi gördü. İkimizin Sırrı son bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İkimizin Sırrı son bölümde neler oldu? İşte, İkimizin Sırrı Dizisi hakkındaki tüm detaylar…

ATV ekranlarının yeni dizisi İkimizin Sırrı dizisi, gördüğü ilgiyi her geçen gün artırıyor. Heyecanlı ve dram dolu bir hikayesiyle bu hafta seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan İkimizin Sırrı dizisi, seyircisini şimdiden meraklandırmayı başarıyor. Peki, İkimizin Sırrı dizisi 2. bölümde neler yaşandı? İkimizin Sırrı dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

İddialı bir yapım ile yazın sonuna doğru seyircisini buluşturan ATV, İkimizin Sırrı ile yoluna devam ediyor. Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Cem Akyoldaş'ın yaptığı İkimizin Sırrı dizisi, ünlü bir Güney Kore dizisi olan Marriage Contract dizisinden senaryoya uyarlanıyor. İlk iki bölümü ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran İkimizin Sırrı dizisinin başrollerini Leyla Feray ve Aras Aydın isimleri paylaşıyor. Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı İkimizin Sırrı dizisi, her pazar saat 20.00’da ATV ekranlarından seyirci karşısına çıkıyor.

İkimizin Sırrı Dizisi 2. Bölümde Neler Yaşandı?

Kızı Hayal ile birlikte yaşam mücadelesi veren Neva’nın dram dolu hikayesini ekranlara getiren İkimizin Sırrı dizisi, seyircisinin karşısına en son 2. bölümü ile çıktı.  İkimizin Sırrı dizisinin 2. bölümünde; kızının kaçırılması ile istemediği işlere karışan Neva, Korhan’ın kuryelik teklifini kabul etmek için harekete geçti. Annesinin hastalığını öğrenen Alp, bir çözüm yolu ararken, çözüm hiç beklemediği kişiden geldi. Tesadüfen yolları kesişen Alp’in restoranında çalışmaya başlayan Neva, Alp’in annesine organını vermeyi kabul etti.

İkimizin Sırrı Dizisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni dizi İkimizin Sırrı, bu kez 3. bölümü ile ekranlara gelmek için geri sayıma başlıyor. Bu pazar 3. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan İkimizin Sırrı dizisi, yine dram dolu bir bölümü ile ekranlara geliyor. İkimizin Sırrı dizisi 3. bölüm fragmanlarına göre; Neva, kızı Hayal’e Alp’in yardımı ile kavuşuyor. Kandırılmaktan hoşlanmayan Korhan ve adamları bu kez Alp’in de peşine düşerken; Neva’nın hastalığı ortaya çıkıyor. İkimizin Sırrı dizisi yeni bölümü ile 22 Ağustos 2021 Pazar günü saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.