Aşkın Tarifi 11. Bölüm Full İzle! 23 Ağustos Aşkın Tarifi İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D’nin yaz dizisi Aşkın Tarifi, her bölümü ile daha çok konuşulur hale geliyor. Fırat ile Naz arasındaki yakınlaşma giderek artarken; Taylan’ın oyun dışı kalmaya hiç niyeti olmadığı şimdiden anlaşılıyor. Seyircisinin büyük bir ilgiyle beklediği Aşkın Tarifi 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşkın Tarifi dizisi 10. bölümde neler yaşandı? İşte, Aşkın Tarifi dizisindeki tüm detaylar…

Kanal D ekranlarının en sevilen yapımlarından biri olan Aşkın Tarifi 11. bölümüyle hayranlarının karşısına çıkıyor. En sevilen diziler arasında yer alan Aşkın Tarifi 11. bölümde neler yaşanacak?

Kanal D ekranlarının yaz döneminde yayın hayatına başlayan Aşkın Tarifi isimli dizisi büyük ilgi görüyor. İzlenme rekorları kıran dizide heyecan her bölümde giderek artıyor. Geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Aşkın Tarifi dizisinde yine herkesi şok eden gelişmeler yaşandı. Ünlü yönetmen Deniz Koloş’un yönettiği dram türündeki Aşkın Tarifi dizisi her pazartesi günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarından izleyicilerle buluşuyor.

Aşkın Tarifi Dizisinin 10. Bölümünde Neler Oldu?

Yayın hayatına başladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Aşkın Tarifi dizisi Kanal D ekranlarının reyting yarışında öne çıkan dizileri arasında gösteriliyor. Sevilen dizinin 9. bölümünde yaşananlar da izleyenleri şaşkına çevirdi. Taylan, Fırat’ı Naz’dan uzak tutabilmek için harekete geçiyor. Restoranla ilgili beklenmedik planını devreye sokan Taylan'ın bu hamlesi Naz ve Şebnem'in gündemine bomba gibi düşüyor. Fırat ise Naz’a yardım etmek için şartını ortaya sürüyor.

Naz Fırat'ın yaptığı iyiliği başka bir şekilde geri ödemeyi öneriyor ve ona ortaklık teklifinde bulunuyor. Fırat bu öneriyi kabul edince Naz ile arasındaki ezeli savaşta güç dengesini değiştiriyor. Taylan, Fırat’ın restoranı kurtarmak için para aldığı kişiyi ifşa edince Fırat, Naz ve Sultan’ı ipe götüren hamleyi yapıyor. Aşkın Tarifi 10. bölümde bu kördüğüm nasıl çözülecek?

Aşkın Tarifi Dizisi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kanal D ekranlarından her pazartesi saat 20.00’de yayınlanan Aşkın Tarifi dizisinde 10. bölüm heyecanı yaşanıyor. Fırat içine düştüğü çıkmazdan nasıl kurtulacak? Naz ile Fırat'ın birlikte olabilmesi için hala bir umut var mı? Başrollerinde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk gibi Türk televizyonlarının en sevilen oyuncuları arasında gösterilen isimlerin yer aldığı Aşkın Tarifi yeni bölümüyle de çok konuşulacak. Aşkın Tarifi dizisinin 10. bölümü Youtube üzerinden de izlenebilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.