Baht Oyunu 10. Bölüm Full İzle! Baht Oyunu 24 Ağustos Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Baht Oyunu, 8. bölümü ile seyircisinde hoş bir tat bırakan Baht Oyunu dizisinin 9. bölümü izleyenleri tarafından merakla bekleniyor. Baht Oyunu dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baht Oyunu dizisi 9. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Ekranların yeni fenomen dizisi olan Baht Oyunu, komedi tufanı hikayesiyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Seyircisini her hafta şaşırtmayı başaran Baht Oyunu dizisinde işler bu kez haddinden fazla karışıyor. Peki, Baht Oyunu dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baht Oyunu dizisi 9. bölümde neler oldu? İşte, Baht Oyunu dizisi ile ilgili tüm detaylar…

Yeni bölümü ile seyircisi karşısına çıkmaya hazırlanan Baht Oyunu dizisinde kartlar artık daha açık oynanıyor. Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı Baht Oyunu dizisi hayatının ilk aşkı olan Rüzgar’ı geri almak için dolambaçlı yollara giren Ada’nın hikayesini anlatıyor. Rüzgar’ı geri kazanmak için girdiği şirkette patronu Bora’ya aşık olan Ada, işin içinden çıkamayınca Baht oyunu dizisinde seyirciyi kahkaha boğacak sahneler ortaya çıkıyor. Baht oyunu her salı saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisi ile buluşuyor.

Baht Oyunu Dizisi 9. Bölümde Neler Oldu?

Baht Oyunu dizisinin ekranlara gelen son bölümü olan 9. bölümünde kıskançlık rüzgarları esmeye başladı. Ekranlarının yeni fenomeni Baht oyunu dizisinin 9. bölümünde; Ada işyerindeki pozisyonunu korumak için harekete geçti. Kendi başına pozisyonunu korumakta zorlanan Ada, Tuğçe’den yardım isteyince, Bora’yı zorlu anlar beklemeye başladı. Öte yandan boşalan asistan pozisyonuna Bora’nın çocukluk arkadaşı Meltem başvurunca şirkette işler bir anda karıştı. Meltem ile Bora arasındaki yakınlık Ada’yı çıldırtınca Ada ve Tuğçe birleştirdikleri güçleriyle Meltem’in peşine düştü. Meltem’in hal ve tavırlarından şüphelenen Ada, Bora’yı uyarmaya çalışsa da Bora bunun bir kıskançlık krizi olduğunu düşündü ve önemsemedi.

Baht Oyunu Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu akşam 10. bölümü ile gelecek olan Baht Oyunu dizisinde Bora ve Ada arasındaki mesafeler yok olacak. Baht Oyunu dizisinin 10. bölüm fragmanına göre; Ada, Bora’yı şirkete yeni dahil olan Meltem’den kıskanmaya başlayacak. Meltem’e türlü türlü oyunlar oynayan Ada, ondan kurtulmanın bir yolunu arayacak. Öte yandan Meltem’in ajan çıkması, şirketi karıştırırken, Ada’nın işine gelecek. Baht Oyunu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.