Ada Masalı 10. Bölüm Full İzle! Ada Masalı 24 Ağustos Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Seyircisinin karşısına romantik bir aşk hikayesi ile çıkan Ada Masalı, izleyenlere adeta ilk aşkın büyüsünü hissettiriyor. Yeni bölümleri ile her salı ekranlara gelen Ada Masalı dizisinde bu kez Haziran ve Poyraz arasındaki samimiyet bir hayli artıyor. Ada Masalı dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 2. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Star TV ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Ada Masalı, bu akşam yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Her şeye rağmen Haziran’dan vazgeçemeyen Poyraz ise, Haziran’ın geçmişten gelen misafiri karşısında ne yapması gerektiğinin belirsizliğini yapamaya başlıyor. Peki, Ada Masalı dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı dizisi 9. bölümde neler yaşandı? İşte, Ada Masalı dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Tokyo’da açılan bir pozisyona kapmak için yollara düşen Haziran’ın hikayesini ekranlara getiren Ada Masalı dizsinin başrollerini Ayça Ayşin Turan (Haziran) ve Alp Navruz (Poyraz) paylaşıyor. İkilinin arasındaki inatlaşmadan doğan bir aşkı konu alan Ada Masalı dizisi, her hafta seyircisini ekran başına kilitleyerek, yazın en çok izlenen dizileri arasına girmeyi başarıyor. Romantik komedi hikayesiyle ilk bölümünden bu yana büyük bir ilgi gören Ada Masalı dizisi, her salı saat 20.00’da Star TV ekranlarına geliyor.

Ada Masalı Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Ada Masalı dizisi ekranlara en son 9. bölümü ile geldi. Büyük bir ilgiyle izlenen Ada Masalı dizisinin 9. bölümünde; Haziran ve Poyraz arasındaki buzlar erimeye başladı. Hakan ile karşı karşıya kalan Haziran’ı kurtaran Poyraz, Haziran’a olan aşkının asla eksilmediğini fark etti. Bunun ilgili bir yüzleşme yaşayan Poyraz, Haziran ile konuşmak için harekete geçti. Öte yandan işlerin yolunda gittiği otelde süit oda gizemli bir müşteri tarafından tutuldu. Süit odanın gizemli sahibine odayı beğendirmek için yenileme işlemine girişen Haziran ve Poyraz, bilmedikleri bu müşteri ile karşılaşınca adeta şoke oldu. İdil ise, Zeynep ve Latif arasında gerçekleşecek olan düğünü engellemek için harekete geçti.

Ada Masalı Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu akşam 10. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Ada Masalı dizisi, yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Ada Masalı dizisinin yayınlanan 10. bölüm fragmanına göre; Poyraz, Haziran’ın korkularını ortadan kaldırmak için harekete geçecek. Haziran’ın geçmişten çıka gelen misafir, Poyraz’ın karşısına çıkarken, Poyraz ilk kez Haziran’ı kıskanmak ile sınanacak. İkilinin açık açık duygularını konuşmaya başlayacağı Ada Masalı dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.