Sabahın Sultanı Seda Sayan 2. Bölüm 24 Ağustos 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 2. Bölüm Tamamı Tek Parça 24 Ağustos 2021 Salı Star Tv Canlı İzle!

Star TV ekranlarının yepyeni programı Sabahın Sultanı Seda Sayan, ilk bölümü ile seyircisinin kantarına çıktı. Hafta içi her gün seyirci karşısına çıkacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yeni bölümleri ise, şimdiden merakla beklenilmeye başlandı. İşte size ilk bölüm detayları ve yeni bölüm fragmanı...

Sabahın Sultanı Seda Sayan 24.08.2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının yepyeni programı Sabahın Sultanı Seda Sayan, ilk bölümü ile seyircisinin kantarına çıktı. Hafta içi her gün seyirci karşısına çıkacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yeni bölümleri ise, şimdiden merakla beklenilmeye başlandı. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 1. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 2. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Yeni sezona bomba gibi bir gündüz kuşağı programı ile giren Star TV ekranları dün itibariyle Sabahın Sultanı Seda Sayan programına merhaba dedi. Seyircisinin her derdine derman olmaya gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan, ilk bölümü ile seyircisinden tam not almayı başardı. Reality show formatı ile seyirci karşısına çıkan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranlarındaki yerini alacağı öğrenildi.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 1. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara yenice merhaba demiş olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, 1. bölümünü seyirci karşısına çıkardı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 1. bölümünde; izleyenlerinin derdini paylaşan Seda Sayan, seyircisine neşeli anlar da yaşattı. Unutulmaz şarkıları ile programını açan Seda Sayan ilk bölümünde kaynanasının evden attığını iddia eden gelini, eşinin kendisinin aldattığını ve üzerine başkasından olan çocuklarını kaydettirdiğini iddia eden adam ile eski sevgilisinin bir türlü rahat bırakmadığı ve sürekli olarak şantaj yaptığını iddia eden bir kadını konuk etti. Seyircisinin derdine derman olmaya çalışan Seda Sayan, konukları ile ilgili konularda topladığı ipuçlarını ekrana getirdi. Tanıkları da yayına bağlayan Seda Sayan, gerekli olan konulara ara buluculuk yapma rolünü de üstlendi.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 2. Bölüm Gündemleri Neler?

Ekranlara bu sabah 2. bölümü ile gelecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, eski gündemlerine kaldığı yerden devam edecek. İlk konukları ile ilgili yaptığı araştırmaları seyircisi ile buluşturacak olan Sabahın Sultanı programının sunucusu Seda Sayan, yeni konuk ve gündemleri de ele alacak. Sabahın Sultanı Seda Sayan, bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.