Sabahın Sultanı Seda Sayan 25 Ağustos 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan Tamamı Tek Parça 25 Ağustos 2021 Cuma Star TV Canlı İzle!

Ekranlara bomba gibi bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan, ilginç konu ve konuklarıyla seyircisinin dikkatini çekmeyi başardı. Gülsüm’ün ilginç aldatma hikayesini birinci ve ikinci bölümünde ekranlara getiren Sabahın Sultanı Seda Sayan son bölüm canlı izleme linki ve detaylar haberimizde...

Ekranlara bomba gibi bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan, ilginç konu ve konuklarıyla seyircisinin dikkatini çekmeyi başardı. Gülsüm’ün ilginç aldatma hikayesini birinci ve ikinci bölümünde ekranlara getiren Sabahın Sultanı Seda Sayan, seyircisini şimdiden merak ettirmeyi başardı. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 2. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 3. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Yeni sezona STAR TV ekranlarından merhaba diyen Seda Sayan, bambaşka bir format ile seyircisinin karşısına çıktı. Sesini duyurmak isteyenlerin yanında olmak için geçtiğimiz pazartesi start alan Sabahın Sultanı Seda Sayan, Global Medya imzası ile seyirci karşısına çıktı. Hafta içi her gün saat 09.45’te seyirci karşısına çıkacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, şimdiden büyük bir ilgi görmeye başladı.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 2. Bölümünde Neler Oldu?

Birbirinden ilginç konu ve konukları ile ekranlara gelmeye başlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, seyircisinin karşısına en son 2. bölümü ile çıktı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son bölümünde; eski sevgilisi tarafından tehdit edilen Aslı ve kayınvalidesi tarafından sokağa atılan Havva ile ilgili ortaya çıkan gerçekler ise, seyirciyi adeta şoke etmeyi başardı. Ancak Sabahın Sultanı Seda Sayan programında en çok ilgi gören konu, Gülsüm ve Şahin çiftinin yaşadıkları oldu. Akıllara durgunluk veren bir hikaye ile stüdyoya konuk olan Şahin, üç çocuk sahibi eşi Gülsüm’ün akrabaları tarafından baka bir erkek ile yakalandığını iddia etti.

Sevgilisi Ahmet ile evdeyken akrabalarına yakalanan Gülsüm, erkek arkadaşını gardıroba sakladı. Gülsüm’ün erkek kardeşi tarafından bulunan Ahmet’in yaşça Gülsüm’den büyük olması arasında herhangi bir ilişkinin olmayacağını akıllara getirince aile konuyu kapatmayı tercih etti. Ancak Gülsüm 4 ay sonra dünyaya getirdiği dördüncü çocuğunun ardından Ahmet’e kaçtı. Yaşanan olayın ardından DNA testi yaptırmak istediğini söyleyen Şahin, kendi üzerine kaydedilen çocuğun ondan olmadığını iddia etti. Gülsüm’ü bulan Seda Sayan ise, yaşananları ve tanıkların anlattıklarını büyük bir şaşkınlık ile dinledi.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 3. Bölüm Gündemleri Neler?

Ekranların taze programı olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, 3. bölümü ile STAR TV ekranlarındaki yerini almaya hazırlanıyor. Bugün yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programında, 2. bölümün yarım kalan konuları yeniden ele alınacakken, ekranlara gelmesi beklenen yeni konu ve gündemler de seyircinin bir hayli dikkatini çekeceğe benziyor. Yeni fenomen Sabahın Sultanı Seda Sayan, bugün saat 09.45’te Star TV ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.