Kazara Aşk 8. Bölüm Full İzle! 26 Ağustos 2021 Kazara Aşk Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarına henüz girmiş olan yeni dizi Kazara Aşk, tüm dizi severlerin yakın markajına girmiş bulunuyor. Eğlenceli aşk hikayesi ile tüm dizi piyasasını silip süpüren Kazara Aşk, ilk bölümünden milyonları ekran başına kilitliyor. Kazara Aşk dizisi 7. Bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm ayrıntılar…

Star TV’nin yeni fenomen dizisi Kazara Aşk, seyircisini kahkahaya boğmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ekranlardaki yerini almayan Kazara Aşk dizisi, seyircisini meraklandırırken, iddialı yeni bölüm fragmanıyla endişelerin tamamını gideriyor. Peki, Kazara Aşk dizisi 7. bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Ekranların fenomen komedi dizisi olan Kazara Aşk dizisinin başrollerini Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler üstleniyor. Star TV ekranlarına Koliba Film imzalı olarak gelen Kazara Aşk dizisi, Şimal’in (Sude Zülal Güler) söylediği bir yalan sonucu başlayan aşkı konu alıyor. Civan (Ümit Kantarcılar) ile arasındaki durdurulamaz aşka kapılan Şimal, şimdi öğrendiği gerçeklerin arasında savruluyor. Ekranların sevilen dizisi Kazara Aşk, her perşembe saat 20.00’da Star TV ekranlarına geliyor.

Kazara Aşk Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarına en son 7. bölümü ile gelen Kazara Aşk dizisi, Civan hakkındaki gerçeklerin bir bir ortaya çıktığı anları ekranlara getirdi. Şimal’ın eski sevgilisi Civan ile olan evliliği sindiremezken, intikam planını devreye soktu. Civan’ın kardeşi Okan’ı sarhoş ettikten sonra her bir detayı ağzından alan Kenan, yaşananları videoyu kayıt ederek, Şimal’e gönderdi. Civan başka bir hamle beklerken, karşılaştığı bu hamle ile birlikte dağıldı. Önlem almadığı yerden vurulan Civan, Şimal’i kendisine aşık etmek için yeniden kolları sıvadı. Öte yandan Şimal’in ve Civan’ın babalarının aynı anda ortadan kaybolması, ailede yeni bir krizin doğmasına neden oldu.

Kazara Aşk Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu akşam 8. bölümü ile ekranlara gelecek olan Kazara Aşk dizisinde Şimal ile Civan arasındaki aşk nihayet görünür hale geliyor. Kazara Aşk dizisinin yayınlanan 8. bölüm fragmanlarına göre; Civan’ın asıl karısı Nazlı’nın babasının aniden İstanbul’a çıkıp gelmesi Civan’ı bir hayli zor durumda bırakıyor. Civan’ın kendisinden sakladığı tüm gerçekleri tek tek öğrenmeye başlıyor. Tüm gerçeklere rağmen Civan’a hissettiklerinin önüne bir türlü geçemeyen Şimal, duygularını nihayet Civan’a açıyor. Bir hafta aradan sonra ekranlardaki yolculuğuna yeniden devam eden Kazara Aşk dizisi bugün saat 20.00’da Star TV ekranlarına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.