Sabahın Sultanı Seda Sayan 26 Ağustos 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan Tamamı Tek Parça 26 Ağustos 2021 Perşembe Star TV Canlı İzle!

Ekranların çiçeği burnunda programı Sabahın Sultanı Seda Sayan, tüm heyecanıyla ilginç konu ve konuklarını ekranlara getirmeye devam ediyor. İşte detaylar...

Ekranların çiçeği burnunda programı Sabahın Sultanı Seda Sayan, tüm heyecanıyla ilginç konu ve konuklarını ekranlara getirmeye devam ediyor. Tüm Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen Gülsüm ve Şahin çifti arasındaki ilginç aldatma hikayesini ele almaya başlayan Seda Sayan ise, konunun ucunu bırakmamaya kararlı görünüyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 3. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 4. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Global Medya imzalı olarak Star TV ekranlarına merhaba diyen Seda Sayan, seyircisinin alışık olmadığı reality show tarzı ile ekranlara geliyor. Yardıma ihtiyacı olanların sesini duyurmak için Sabahın Sultanı Seda Sayan programını yapan ünlü şarkıcı, aynı zamanda elde ettiği ipuçlarını da seyircisi ile paylaşıyor. Hafta içi her gün saat 09.45’te seyirci karşısına çıkan Sabahın Sultanı Seda Sayan, Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 3. Bölümünde Neler Oldu?

Ele aldığı konu ve konuklarla gündüz kuşağı izleyicisinin tüm dikkatini üzerine çeken Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 3. bölümünde tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle takip ettiği Gülsüm ve Şahin çiftinin arasındaki ilişkinin detaylarını ortaya çıkarmaya devam etti. Gülsüm ile Ahmet arasındaki ilişkinin nasıl başladığını öğrenen Seda Sayan, tanıklar ile bunu Gülsüm’e kanıtladı. Tanıklara göre; Şahin’in kayınbabası ile tarlaya gittiği bir gün Ahmet bir senet bırakmak için eve geldi. Ardından Ahmet ile Gülsüm arasındaki ilişki yavaş yavaş başlamaya başladı. Ahmet’in eve çok sık gelip gitmesi bir komşunun dikkatini çekince, ikili arasındaki yasak aşk ailenin kulağına gitti. Ardından ise, Gülsüm’ün ailesi Ahmet’i gardıropta bir battaniye sarılı olarak yakaladı. Olayın üzerine doğum yapan Gülsüm, çocuğuna DNA testi yaptırmamak için evde kaçınca, ilişkinin ayyuka çıktığı canlı yayına bağlanan tanıklar aracılığıyla Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yayınlanan son bölümünde öğrenildi.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 4. Bölüm Gündemleri Neler?

Ekranların taze gündüz kuşağı programı olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, 4. bölümü ile seyircisinin karşısına gelmeye hazırlanıyor. Bugün yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 4. bölümünde; tüm Türkiye’de büyük bir ilgiyle takip edilen Gülsüm ve Şahin arasındaki ilişkinin detaylarını ortaya çıkarmaya devam ediyor. Sabahın Sultanı Seda Sayan, bugün saat 09.45’te Star TV kanalı aracılığıyla seyirci karşısına çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.