Kazara Aşk 8. Bölüm Full İzle! 26 Ağustos 2021 Kazara Aşk Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarına henüz girmiş olan yeni dizi Kazara Aşk, tüm dizi severlerin yakın markajına girmiş bulunuyor. Eğlenceli aşk hikayesi ile tüm dizi piyasasını silip süpüren Kazara Aşk, ilk bölümünden milyonları ekran başına kilitliyor. Kazara Aşk dizisi 1. Bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 2. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm ayrıntılar…

Kahkaha tufanı sahneleri ve aşk dolu hikayesiyle bir süredir ekranların en eğlenceli dizisi olma unvanını elinde tutan Kazara Aşk dizisi, bir haftalık aranın ardından yeniden seyirci karşısına çıkıyor. İzleyicisine yine kahkaha dolu bir bölüm hazırlamış olan Kazara Aşk dizisinde aşk itirafı bu kez Şimal’den geliyor. Peki, Kazara Aşk dizisi 7. bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Kazara Aşk dizisi, ekran yolculuğuna, verdiği bir haftalık molanın ardından kaldığı yerden devam ediyor. Ekranlara Koliba Film imzası ve Ümit Kantarcılar (Civan) ile Sude Zülal Güler (Şimal) isimlerinin başrollerinde gelen Kazara Aşk dizisi, kahkaha dolu konusu ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi her defasında başarıyor. Öte yandan gerçeklerin bir bir ortaya çıkmaya başladığı Kazara Aşk dizisinde kazadan doğan aşk, bu kez, sesli olarak dillendirilmeye başlanıyor. Ekranların yeni fenomen dizisi Kazara Aşk, her perşembe saat 20.00’da Star TV ekranlarına geliyor.

Kazara Aşk Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 7. bölümü ile gelen Kazara Aşk dizisi, tüm gerçeklerin bir bir ortaya çıkmasına ev sahipliği yaptı. Kazara Aşk dizisinin 7. bölümünde; Civan’ın kardeşi Okan’a içiren Kenan, Şimal’i geri alabilmek için harekete geçti. Civan, Kenan’ın sahte nikah olayını öğrendiğini düşünürken, bu konu ile ilgili önlemler almaya başladı. Ancak Kenan’ın öğrendiği Şimal’i daha da deli edecek olan başka bir bilgiydi. Okan’ı sarhoşken konuşturan Kenan, tüm konuşmaları kayıt altına alarak Şimal’e gönderdi. Ardından ise tüm sorunları çözdüğünü sanarak rahat bir nefes alan Kenan, bir kez daha çözmek zorunda olduğu yeni bir sorunun içerisine düştü.

Kazara Aşk Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu akşam 8. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Kazara Aşk dizisinde Şimal ile Civan arasındaki aşk gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Kazara Aşk dizisinin yayınlanan 8. bölüm fragmanlarına göre; kendisi ile Civan’ın şirket için evlendiğini ve bu yüzden de çocuk yapmaya karar verdiğini öğrenen Şimal, öfkeden deliye dönüyor. Adım adım intikam almak için harekete geçen Şimal, Civan’a olan aşkına yenik düşüyor ve ona aşkını sonunda itiraf ediyor. Öte yandan Civan’ın asıl karısı Nazlı’nın aniden çıkagelen babası aileyi bir ke daha karıştırmaya yetiyor. Kazara Aşk dizisi bu akşam saat 20.00’da seyirci karşısına çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.