Seksenler 502. Bölüm Full İzle! 26 Ağustos 2021 Seksenler Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların en eğlenceli dizilerinden biri olan Seksenler, her bölümü ile seyircisini kahkahaya boğmaya devam ediyor. Seksenli yılların özlenen değerlerini ekranlara getiren Seksenler dizisi, bu kez yaza özel serisi ile seyirci karşısına çıkıyor. İşte detaylar...

Ekranların en eğlenceli dizilerinden biri olan Seksenler, her bölümü ile seyircisini kahkahaya boğmaya devam ediyor. Seksenli yılların özlenen değerlerini ekranlara getiren Seksenler dizisi, bu kez yaza özel serisi ile seyirci karşısına çıkıyor. Peki, Seksenler dizisi 501. bölümde neler yaşandı? Seksenler dizisi 502. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

TRT1 ekranlarının efsane dizilerinden biri olan Seksenler, 80 döneminin gündelik yaşamını ve toplumsal ilişkilerini ekranlara getiriyor. Nostalji türündeki konusuyla seyircisinin hala dikkatini üzerine çeken Seksenler dizisi, Mint prodüksiyon imzası taşıyor. Her bölümüyle seyircisini kahkahaya boğan ve bir sit-com dizisi olan Seksenler, 24 Ocak 2012 tarihinden bu yana TRT 1 ekranlarındaki yayın macerasına devam ediyor. İlk 6 sezonu boyunca haftalık olarak yayınlanan Seksenler, 2019 yılından 2021 yılına kadar hafta içi her gün olarak seyirci karşısına çıkıyor. Şimdilerde ise, pazartesi ve perşembe olmak üzere haftanın sadece iki günü seyirci karşısına çıkan Seksenler dizisi 9. sezonu olan bu sezonunu “Seksenler Yaz” olarak ekranlara getiriyor.

Seksenler Dizisi 501. Bölümde Neler Yaşandı?

Unutulan değerleri televizyon izleyicisine hatırlatmak için ekranlara gelen Seksenler dizisi en son; Seksenler serisinin 501. bölümünü, Seksenler Yaz serisinin ise 10. bölümünü seyircisi ile buluşturdu. Seksenler dizisinde yer alan mahalle kültürü ve komşuların birbirine bağlılığının bir kez daha hissedildiği Seksenler dizisinde bu kez başı derde giren Şahin oldu. Sosyete girme isteğiyle kuyumcu Aret’den yardım isteyen Butik Ali, bir müzayedeye katıldı. Katıldığı müzayeden açık artırmayla çok pahalı bir tablo alan Butik Ali, tablosuna gözü gibi bakarken, Şahin tabloyu kazara mahvetti. Üzerine ise mahallede işler bir kez daha karıştı.  

Seksenler Dizisi 502. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu akşam ekranlara gelmesi beklenen Seksenler dizisi, yayın akışındaki yerinde yer almamış bulunuyor. Seksenler dizisinin yayınlamasını beklediği 502. bölümü TRT1 ekranlarına bu akşam gelecek olan ve Malazgirt Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle özel olarak yayınlanacak olan “Tozkoparan İskender: 1071” isimli sinema filmi nedeniyle ekranlardaki yerini almıyor. Seksenler, 502. bölümü ile pazartesi seyirci karşısına çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.