Sabahın Sultanı Seda Sayan 27 Ağustos 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan Tamamı Tek Parça 27 Ağustos 2021 Perşembe Star TV Canlı İzle!

Bomba gibi bir aldatma hikayesiyle sezona giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. yayın hayatının başındayken bir hayli ilgi gören Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili detaylar ve son bölüme ait izleme linki haberimizde...

Bomba gibi bir aldatma hikayesiyle sezona giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. yayın hayatının başındayken bir hayli ilgi gören Sabahın Sultanı Seda Sayan, Gülsüm ve Şahin arasındaki ilginç aldatma hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 4. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 5. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Yeni sezonda bambaşka bir formatla seyircisinin karşısına çıkan Seda Sayan, Sabahın Sultanı isimli reality show ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Global Medya imzalı olarak ekranlara gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan, ilginç konu ve konuklarına dayanan gerçek yaşam öykülerini ekranlara getiriyor. Son zamanlarda Gülsüm ve Şahin arasındaki ilginç aldatma öyküsü ile gündemlere gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, bu kez konunun en dibine kadar iniyor. Hafta içi her gün saat 09.45’te seyircisi ile buluşan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, canlı olarak Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 4. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 4. bölümü ile gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı bugün birbirinden ilginç konuları ele aldı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 4. bölümünde; sevdiği kızla evlendiği için kayınvalidesi tarafından dövülen bir gencin dram dolu hikayesi ekranlara getirildi. Öte yandan büyük bir ilgiyle takip edilen Gülsüm ve Şahin’in ihanet dolu hikayesini de ekranlara getirmeye devam eden Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son bölümünde, Gülsüm eşinin kendisini evden kovduğunu iddia etti. Bunun üzerine Ahmet ile kaçtığını söyleyen Gülsüm, tüm suçu Şahin’e attı.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 5. Bölüm Gündemleri Neler?

Ekranların çiçeği burnunda sabah programı olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni bölümlerini seyircisi ile buluşturmaya devam ediyor. Sabahın Sultanı Seda Sayan ekranlara bugün gelecek olan 5. bölümünde yeni konu ve konuklarının derdine çare alıyor. Merakla takip edilen Gülsüm ve Şahin çiftinin konusuna da kaldığı yerden devam edecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan saat 09.45’te Star TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.