Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 27 Ağustos2021 Full İzle! Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 745. Bölüm Günün Birincisi ve Puan Durumu ne Oldu? Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 663. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Ekranların en iddialı gündüz kuşağı yarışması olan Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yeni sezonuna tam gaz devam ediyor. Yeni sezonunda birbirinden iddialı yarışmacıları ile ekranlara gelen Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta bugün, altın bileziklerinin ilk sahibini de belirliyor. Peki, Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta 26 Ağustos kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı? Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta 27 Ağustos günün birincisi belli oldu mu? İşte, konuyla ilgili tüm merak edilenler...

Kanal D ekranlarının iddialı yarışması Gelinim Mutfakta, bu sezon Demet Akalın’ın sunumu ile ekranlara geliyor. En hareketli parçalarını izleyenleri için seslendiren Demet Akalın, her gün yarışmacılara eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Öte yandan ekranların eğlenceli programı Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta, dört gelinin yemek yarışını ekranlara getiriyor. Gün birincisine çeyrek altın, hafta birincisine ise, altın bilezik hediye eden Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün saat 13.00’da Kanal D ekranlarına geliyor.

Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 26 Ağustos Kim Birinci Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Ekranlara en son 26 Ağustos 2021 Perşembe günü gelen Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta programı, 744. bölümünü yayınladı. Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta programının son bölümünde; gelinlerden biri olan Yaren’in doğum günü kutlandı. Doğum gününün ardından kaynanası Filiz ile kavgaya tutuşan Yaren, stüdyoyu ayağa kaldırdı. Diğer gelinleri de ardından sürükleyen Yaren, her gelinin kaynanası ile kavgaya tutuşmasına ön ayaklık etti. Gelinlerin “Akdeniz Mantısı” yemeği ile kaynanaların karşısına çıktığı Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışmasında en iyi yemeği yapan günün sonunda belirlendi. Her kaynanadan 5 tam puan alan Yağnur, günün çeyrek altınını alan isim oldu.

Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 27 Ağustos Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Bugün yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışması, 745. bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölümünde iddialı bir yarış ile ekranlara gelecek olan Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finali gerçekleşecekken, 5 altın bilezik de sahibini bulacak. Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta bugün saat 13.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.