Baş Belası 11. Bölüm Full İzle! 28 Ağustos 2021 Baş Belası Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Aksiyon dolu hikayesi ve başarılı oyuncu performanslarıyla seyircisini her geçen gün artıran Baş Belası dizisinde aranan şebeke yavaş yavaş kendini göstermeye başlıyor. Heyecan dolu hikayesiyle seyircisine yeni bölümlerini merakla bekleten Baş Belası, yeni gününde seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Peki, Baş Belası dizisi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baş Belası dizisi 10. bölümde neler yaşandı? İşte Baş Belası dizisi hakkındaki tüm ayrıntılar…

Başrollerini İrem Helvacıoğlu (İrem) ve Seçkin Özdemir (Şahin) isimlerinin paylaştığı Baş Belası dizisi, ARC Film imzası ile ATV ekranlarına gelmeye devam ediyor. Aksiyon dolu hikayesi ve polisiye komedi türü seyircisini her hafta ekran başına kilitleyen Baş Belası, bu hafta da iddialı bir konu ile seyirci karşısına çıkıyor. Psikolog İrem ve baş komiser Şahin’in el ele vererek bir suç şebekesinin peşine düştüğü Baş Belası dizisi, bir süredir her cuma saat 20.00’da ATV ekranlarıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Baş Belası Dizisi 10. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarına en son 10. bölümü ile çıkan Baş Belası dizisi, aksiyon dolu bölümü ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başardı. Baş Belası dizisinin 10. bölümünde; şebekeye dair önemli bir ipucu yakalayan İpek ve Şahin harekete geçti. Kendi soruşturmalarını kolaylıkla gerçekleştirebilmek ve dosyanın organize şubeye geçmemesi için gördükleri cinayeti intihar olarak kayda geçen ikili, gizli gizli araştırmalarına koyuldu. İpek ve Şahin arasındaki yakınlık başta emniyet müdürü Yener olmak üzere herkesin dikkatini çekince, ikili terapi yapıyormuş gibi davranmaya başladı. Bu süre içerisinde duygusal olarak da yakınlaşan İpek ve Şahin, Peri Hanım’ı huzursuz eder hale geldi. Öte yandan Şahin ve İpek’in önemli bir tanığa ulaşması işleri iyice karıştırırken, şebeke ikilinin ölüm emrini verdi.

Baş Belası Dizisi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu cuma 10. bölümü ile gelecek olan Baş Belası dizisinde şebekenin önemli bir ismi ifşalanacak. Baş Belası dizisinin yeni bölümünde; Şahin ve İpek arasındaki yakınlıktan rahatsız olan Peri, bu birlikteliğe engel olmak için harekete geçecek. Öte yandan şebekenin önemli bir ismi olan pedagog, Şahin ve İpek’i öldürmeye kalkacak. Baş Belası, cuma akşamı saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.