İkimizin Sırrı 4. Bölüm Full İzle! 29 Ağustos 2021 İkimizin Sırrı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni fenomeni olma yolunda ilerleyen İkimizin Sırrı dizisi, dram dolu hikayesiyle seyircisinin ilgisini çekmeyi başardı. Yeni bölümü için seyircisini şimdiden heyecanlandırmayı başaran İkimizin Sırrı, bu bölümünde seyircisine büyük bir sürpriz yapıyor. Peki, İkimizin Sırrı dizisi 3. bölümde neler yaşandı? İkimizin Sırrı dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

Dram dolu hikayesiyle seyircisine kısa bir süre önce merhaba demiş olan İkimizin Sırrı dizisi, yeni bölümleri ile seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Cem Akyoldaş'ın yaptığı İkimizin Sırrı dizisinin başrollerini Leyla Feray ve Aras Aydın üstleniyor. Ünlü bir Güney Kore dizisi olan Marriage Contract dizisinden senaryoya uyarlanan İkimizin Sırrı dizisinin oyuncu kadrosunda; Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Yeni bölümleri merakla beklenen rol İkimizin Sırrı dizisi, her pazar saat 20.00’da ATV ekranları sayesinde seyircisi ile buluşuyor.

İkimizin Sırrı Dizisi 3. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlarına en son 3. bölümü ile gelen İkimizin Sırrı dizisi, Neva’nın kızı Hayal’in kurtulduğu sahneleri ekranlara getirdi. İkimizin Sırrı dizisinin 3. bölümünde; Neva, kaçırılan kızı Hayal’i kurtarmak için harekete geçti. Organ nakli için test sonuçları pozitif çıkan Neva, kızını kurtarmak için patronu Alp’ten avans istemek zorunda kaldı. Kızını kurtarmak için buluşmaya gittiğinde silahlı adamların ortasında kalan Neva, Alp’in yardımı ile hem kendini hem de kızını kurtardı. Öte yandan Alp’in babası Alp’in annesi ile görüşmesini engellemek için harekete geçti. Ancak Alp’in babasını dinlemeye hiç niyeti yoktu.

İkimizin Sırrı Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranların taze dizisi İkimizin Sırrı, bu hafta 4.bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. İkimizin Sırrı dizisi 4.bölüm fragmanlarına göre; Korhan, Neva’nın borcunu Alp ile çözmeye karar verecek. Alp ve Neva evliliğin eşiğine gelince, bir anlaşma üzerine hemen evlenebilmek için harekete geçecek. Yeni dizi İkimizin Sırrı, 29 Ağustos 2021 Pazar günü saat 20.00’da seyircisi ile buluşacak.   

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.