Kim Milyoner Olmak İster Son Bölüm Full İzle! 28 Ağustos 2021 Kim Milyoner Olmak İster Youtube Tek Parça İzle

Ekranların en uzun süreli genel kültür ve bilgi yarışması olan Kim Milyoner Olmak İster, bu hafta en iddialı yarışmacıları ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Yeni bölümünde de 1 milyon Türk Lirası para ödülünün sahibini aramaya devam eden Kim Milyoner Olmak İster yarışması, ilginç soruları ile de seyircisinin dikkatini çekiyor. Peki, Kim Milyoner Olmak İster programı son bölümde neler yaşandı? Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İşte, konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Ekranlara 2011 yılından bu yana çıkmaya devam eden Kim Milyoner Olmak İster yarışması Kenan Işık ile özleşmiş bir bilgi yarışması olarak televizyon tarihindeki yerini arıyor. Sunucusu Kenan Işık’ın bitkisel hayata girmesinden bu yana farklı ünlü isimler tarafından sunulan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, şu sıralar Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunuluyor. 12 soru ve 4 joker hakkından oluşan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, son sorusunu cevaplayabilene 1 milyon Türk Lirası hediye ediyor. Ekranların sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster, her cumartesi saat 20.00’da seyircisi ile buluşuyor.

Kim Milyoner Olmak İster Programı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Birbirinden iddialı yarışmacılarını stüdyoda ağırlamaya devam eden Kim Milyoner Olmak İster yarışması, ekranlara en son 21 Ağustos 2021 tarihinde geldi. Stüdyosunda 6’dan fazla yarışmacıyı ağırlayan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde ilk sorudan joker kullanan Merve ve sorunun süresi dolduktan sonra cevap veren Bülent isimli yarışmacılar damga vurdu. Gün boyunca büyük ödülü kazanmak için yarışan yarışmacılardan, 1 milyon Türk Lirası’na ulaşan bir isim bu hafta da olmadı. Öte yandan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünün en çok konuşulan soruları; “ABD'deki Silikon Vadisi'nde bulunan ve ücretsiz Wi-Fi sağlayan heykel kimin?” ile “Hangi ikisi sinemada Joaquin Phoenix tarafından canlandırılan karakterlerdir?” oldu.

Kim Milyoner Olmak İster Yeni Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Genel kültür konusunda iddialı olan yarışmacıları stüdyosunda ağırlamaya devam edecek olan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, bu cumartesi yeni bölümü ile ekranlara gelecek. 1 milyon Türk Lirası’nın sahibini aramaya devam edecek olan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, yine kolaydan zora ilerleyen genel kültür sorularını katılımcısına soracak. Kim Milyoner Olmak İster, bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.