Buğra Sukas'tan Çok Önemli Açıklamalar! Bitcoin ve Ethereum'da Neler Oluyor?

Kendine özgü anlatımı ve başarılı analizleri ile ön plana çıkan Buğra Sukas, son Youtube yayınında Bitcoin’deki durumu değerlendirdi. İşte detaylar...

“Önümüzdeki haftalarda bir yükseliş gelecek mi?” sorusunun cevabını arayan Sukas, bazı belirsizliklerle birlikte pozitif sinyaller olduğunu da ekledi.

Bitcoin’de kısa vadeli görünüm için “bu alanlar tehlikeli alanlar” diyen analist şu ifadeleri kullandı:

 

“Önceden 1 dikkatli olduğumuz yerde şimdi 3 kat daha fazla dikkatli olmalıyız. Bitcoin’de momentumun giderek azaldığını gözlemliyoruz. Bu tablo bana 62.000$’da yaptığım uyarıları hatırlatıyor. Şunu söylemek istiyorum bu açıklamalardan dolayı tedirgin olmayın. Ne olacağını bilmiyorum.

Bitcoin dipteyken herkes çöküyoruz diyordu. Şimdi ne oldu Hopium (sahte umut) mu geldi acaba? Eğer o bölümdeysek buradan uzun bir ayı modu gelebilir ve herkesi oyundan sileriz. İnşallah bu olmaz. Umarım 64.000$’dan sonra yaşadığımız düşüş anormal bir olaydır ve yeni başlıyoruzdur. Birazcık yavaşlama olsa bile buradan 100.000$’a doğru bir hamle görebiliriz.”

Bu noktada riski yönetmenin önemli olduğunu vurgulayan Sukas, yatırımcılar için yapılacak bir hamle olmadığını, 55.000$’ın beklenmesi gerektiğini ifade etti. 30.000$’daki gibi güvenli bir alım setupının olmadığını aktaran Sukas, kırılmaları gördükten sonra harekete geçmenin mantıklı ve rasyonel olduğunu söyledi. Yorumlarının uzun vadeli bakan yatırımcılar için bir önemi olmadığını aktaran Sukas, “uzun vadede Bitcoin’de sadece boğa olunmalı” dedi.

 

Sukas, Ethereum özelinde de 2017 yılına benzer hareketler olduğunu söyledi. Sukas’a göre kötü senaryonun bozulması için 3400$’ın kırılması gerekiyor. Kötü senaryoları anlatmaktan çok mutlu olmadığını aktaran analist, bunları dikkatli olunması gerektiği için anlattığını da söyledi.

Mavi çubuklar Ethereum’un 2017 hareketi. Alttaki grafik güncel Ethereum grafiği

Altcoinlerin genel olarak direnç bölgelerinde olduğunu aktaran Sukas, şayet Bitcoin buradan düşmeyecekse gelecek kırılımlar ile birlikte altcoinlerde çok güzel fırsatlar olduğunu söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.