Müge Anlı 30 Ağustos 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 30 Ağustos 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 30 Ağustos 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 30 Ağustos 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert, ekranlardaki macerasına kaldığı yerden devam ediyor. Yeni sezonunun ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bir kez daha kötü adamların korkulu rüyası olmaya hazırlanıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Temmuz 2021 tarihli bölümde neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Ağustos 2021 gündemleri neler? İşte, detaylar...

Ekranların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, seyircisinin karşısına çıkmak için yeni sezon startını veriyor. 2008 tarihinden bu yana ATV ekranlarındaki macerasına devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert, bir kez daha şüpheli kayıp ve ölümlerin peşine düşmek için harekete geçiyor. Yeni sezonda iddialı konu ve konuklarıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10.00'da ATV ekranlarına geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 2 Temmuz 2021 Tarihli Bölümde Neler Oldu?

Ekranların fenomen programı Müge Anlı ileTatlı Sert, seyirci karşısına en son 2 Temmuz 2021 tarihinde sezon finali bölümü ile çıkmıştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert pogramının son bölümünde; tüm Türkiye'nin gündemine oturan Büyükşen çiftinin cinayeti derinlemesine ele alınmış ve konunun yeni ipuçları seyirci ile paylaşılmıştı. Büyükşen çiftinin cinayetinde önemli bi yol kat eden Müge Anlı, yan komşunun bir kavgaya karıştığını ve bu kavga nedeniyle çeşitli düşmanlar edindiğini öğrenmişti.

Sezon arasında Büyükşen çiftinin cinayetinin peşini bırakmayan Müge Anlı, yaşanan gelişmeleri seyircisi ile Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Instagram adresi üzerinden katil zanlısının tutuklanmasının canlı yayını gerçekleştiren Müge Anlı, cinayet ile ilgili kafalarda oluşan sorulara yanıt aradı. Büyükşen çiftinin katili, tıpkı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konuşulduğu gibi kiralık bir katil çıktı. Yan komşu için tutulduğu öğrenilen kiralık katilin evleri karıştırması nedeniyle Büyükşen çiftini vurduğu ortaya çıktı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 30 Ağustos 2021 Gündemleri Neler?

Yeni sezonun ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni konu ve konukları ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yine şüpheli kayıp ve ölümleri ele alacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, çaresiz olan ailelerin yaralalarına derman olmayı hedefliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00'da yeni yayın döneminin startını ATV kanallarından veriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.