Sabahın Sultanı Seda Sayan 6. Bölüm 30 Ağustos 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 6. Bölüm Tamamı Tek Parça 30 Ağustos 2021 Pazartesi Star Tv Canlı İzle!

Ekranların yeni fenomen programlarından biri olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni bölümleri ve ilginç konuklarıyla seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. İşte size son bölüm izleme linki ve fragmanı.

Ekranların yeni fenomen programlarından biri olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni bölümleri ve ilginç konuklarıyla seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni bölümlerinde birbirinden ilginç konu ve konuklarını ağırlayacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, seyircisini meraklandırmayı bu hafta da başarıyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programı 5. bölümde neler yaşandı? Sabahın Sultanı Seda Sayan programı 6. bölüm gündemleri neler? İşte, konuyla ilgili tüm detaylar...

Ekranlara henüz merhaba demiş olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, yoğun bir ilgi görmeye devam ediyor. Farklı bir format ile seyircisinin karşısına çıkan Seda Sayan, Sabahın Sultanı isimli programıyla seyircisini hem ağlatıyor hem de güldürüyor. Alanında uzman konukları ekranla getirerek seyircisini bilgilendiren Sabahın Sultanı Seda Sayan, aynı zamanda yakınlarını arayan kişilerin de sesi olmaya çalışıyor. Seda Sayan'ın eğlenceli sunumu ve birbirinden keyifli şarkılarıyla ekranlara gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan hafta içi her gün saat 09.45'te Star TV aracılığıyla seyirci karşısına çıkıyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programı 5. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 5. bölümü ile gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, bir kişinin daha kayıp yakınını buldu. Programa engelli oğlunu aramak için başvuran Gülsüm, oğlunun kandırılmasından ve hayatından endişe ettiğini söylemişti. Çok geçmeden kayıp kişiye ulaşan Sabahın Sultanı Seda Sayan, anne ile oğlu telefonda konuşturdu. Şiddet gördüğü için evden ayrıldığını söyleyen Serdal, annesini de annelikten reddettiğini söyleyerek seyirciyi şoke etti. Anne ile oğlun arasını bulmaya çalışan Seda Sayan ise, Serdal'ın şiddet gördüğüne dair ortaya atılan iddiaların peşine düştü.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programı 6. Bölüm Gündemleri Neler?

Yeni bölümünde birbirinden ilginç konu ve konuklarıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, bugün 6. bölümü ile ekranlara geliyor. Önceki bölümlerde yakınlarını arayan ve ilginç aldatma öyküleri nedeniyle eşlerinden boşanmak isteyenleri konuk eden Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, eski konu ve konukları ile ilgili gelişmeleri de seyircisine aktarmayı planlıyor. Fenomen program Sabahın Sultanı Seda Sayan, bugün saat 09.45'te seyirci karşısına çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.