Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 30 Ağustos 2021 Full İzle! Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 746. Bölüm Günün Birincisi ve Puan Durumu ne Oldu? Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 663. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Demet Akalın'ın eğlenceli sunumuyla yeni sezonuna başlayan Gelinim Mutfakta yarışması, yeni bölümleri ile seyircisini heyecanlandırmaya devam ediyor. Haftanın ilk gününde elenen yarışmacısı yerine yeni bir yarışmacıyı yarışa dahil eden Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta programı, yine çok ses getireceğe benziyor. Peki, Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 745. bölüm günün birincisi ve puan durumu ne oldu, çeyrek altını kim kazandı? Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 746. bölüm günün birincisi ve puan durumu belli oldu mu? İşte, detaylar...

Kanal D ekranlarının iddialı yarışma programı Gelinim Mutfakta yeni sezon yarışına hız kesmeden devam ediyor. Ekranlara artık ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın sunumuyla gelen Gelinim Mutfakta yarışması, heyecanlı yarışının zorluğunu her geçen gün artırıyor. Dört gelinin yarıştığı, kaynanalarının ise puanlar verdiği Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta yarışmasında günün birincisine çeyrek altın, haftanın birincisine de beş altın bilezik hediye ediliyor. Ekranların sevilen yarışma programı Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.00'da Kanal D ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkıyor.

Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 745. Bölüm Günün Birincisi Ve Puan Durumu Ne Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Ekranlara en son 27 Ağustos 2021 Cuma günü gelen Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta yarışması, 745. Bölümünü seyircisi ile buluşturdu. Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta yarışmasının yayınlanan son bölümünde; yarışmacı gelinler "Çıtır Armut Pastası" yaptı. Hafta finalini de gerçekleştiren Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta yarışmasında bir isim beş altın bileziğin sahibi olurken, bir isim altın bilezik hayallerine veda etti. Günün sonunda kaynanalardan en yüksek puanı alan Yağnur, haftanın son çeyrek altını alan isim oldu. Hafta ödülü olan beş altın bileziği de koluna talan Yağnur, haftanın en yüksek puanını alan yarışmacısı oldu. Bir yarışmacının Gelinim Mutfakta kadrosuna veda ettiği hafta finalinde yeni sezonun ilk elenen ismi, Ebru oldu.

Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 746. Bölüm Günün Birincisi Ve Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Bugün yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta programı, nefes kesen bir yarış ile ekranlara gelecek. Yeni bölümünde gelinlerine Türk mutfağının lezzetli bir yemeğini yaptıracak olan Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta yarışması, günün kazanan ismine bir çeyrek altın hediye edecek. Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta yarışması, bugün saat 13.00'da Kanal D ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.