Kalp Yarası dizisi 9. Bölüm Full İzle! 30 Ağustos Kalp Yarası İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının yeni fenomeni Kalp Yarası dizisi, seyirci karşısına çıkmaya hız kesmeden devam ediyor. Yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Kalp Yarası dizisinde Ferit ile Ayşe arasında yaşanan yüzleşme, bütün Sancakzade konağının dengesini alt üst ediyor. İşte son bölüme ait fragman ve izleme linki...

ATV ekranlarının yeni fenomeni Kalp Yarası dizisi, seyirci karşısına çıkmaya hız kesmeden devam ediyor. Yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Kalp Yarası dizisinde Ferit ile Ayşe arasında yaşanan yüzleşme, bütün Sancakzade konağının dengesini alt üst ediyor. Peki, Kalp Yarası dizisi 8. bölümde neler yaşandı? Kalp Yarası dizisi 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Kalp Yarası hakkındaki tüm detaylar...

Ekranlara yaz sezonun ortasından merhaba diyen Kalp Yarası dizisi, yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Mahir Günşiray ve Şenay Gürler gibi birbirinden ünlü isimlerin paylaştığı Kalp Yarası dizisi, Ferit ile Ayşe arasında bir anlaşmaya bağlı olarak başlayan aşkı konu alıyor. Süreç Film imzası ile ekranlara gelen Kalp Yarası dizisinin yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban otururken, dizinin dram dolu senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad üçlüsü kaleme alıyor. Öte yandan yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Kalp Yarası dizisi, her pazartesi saat 20.00'da ATV ekranları aracılıyla seyirci karşısına çıkıyor.

Kalp Yarası Dizisi 8. Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 8. bölümü ile gelen Kalp Yarası dizisi, Ayşe ile Ferit'in arasının düzelmeye başladığı sahneleri ekranlara getirdi. Kalp Yarası dizisinin son bölümünde; Baha tehlikesini atlattığını düşünen Ayşe, Ferit ile arasını düzeltmeye başladığı anda Baha'nın konağa şoför olarak girmesiyle bir daha alt üst oldu. Baha yavaş yavaş tehlikeli planlarını devreye sokarken; Ferit'in atina kurduğu tuzak ile Ferit'i at üzerinden düşürmeyi başardı. Bu durumun peşine düşen Ferit, Baha ismine çok yaklaşmışken; ailesi ile bu kez Sinan yüzünden karşı karşıya geldi. Sinan'ın Yamam yüzünden gediği tokat konakta yankılarını sürdürürken, konakta dengeler bir kez daha değişti.

Kalp Yarası Dizisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu akşam yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Kalp Yarası dizisi, Ferit ile Ayşe'nin arasında gerçekleşen yüzleşmeyi ekranlara getirecek. Kalp Yarası dizisinin yayınlanan 9. bölüm fragmanına göre; Ayşe ile Ferit arasında gerçekleşen yüzleşme tüm konağın hayatına etki edecek. Dengelerin bir kez daha değişeceği Kalp Yarası dizisi, bu akşam saat 20.00'da ATV ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.