Müge Anlı 31 Ağustos 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 31 Ağustos 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 31 Ağustos 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 31 Ağustos 2021’ta neler yaşandı?

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı tarafından hazırlanıp sunulan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Reytinglerin yine zirvesini gören Müge Anlı ile Tatlı Sert, son cinayeti olan Büyükşen çiftinin katil zanlısı ile ilgili detayları seyircisi ile paylaşmaya başladı. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 31 Ağustos gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 31 Ağustos’ta neler yaşandı? İşte tüm detaylar…

ATV ekranların en çok izlenen yapımlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonuna nihayet merhaba dedi. Seyircisi ile hafta içi her gün buluşmaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert yayın saatini korudu ve sabahları 10.00’da ekranlara gelmeye devam etti. Yeni sezonunda birbirinden ilginç konu ve konuklarıyla seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, sezona tam olarak kaldığı yerden, Büyükşen cinayetinden başladı.  

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 30 Ağustos’ta Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonuna iddialı bir giriş yaptı. Yeni sezonuna geçmişten kalan konularıyla başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert, geçen sezon çok konuşulan ve Müge Anlı’nın sezon arasında dahi peşini bırakmadığı Büyükşen çiftinin cinayeti ile ilgili şüpheleri ekranlara getirdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümüne katılan çiftin oğulları Osman, yakalanan katil ve olay örgüsü ile şüphelerini dile getirdi. Cinayet motivasyonu ile ilgili aklında takılan soruları dile getiren Müge Anlı, cinayeti işlemek için yeterli bir motivasyon göremediğini söyledi. Ardından asıl hedef olan komşunun olaydan sonra taşınmamasına dikkat çeken Müge Anlı, konunun bazı sorulara net bir cevap veremediğini itiraf etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 31 Ağustos Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile 31 Ağustos 2021 Salı günü seyircisinin karşısında olacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonunun ikinci bölümünü izleyici karşısına çıkaracak. Yeni sezonda çözülmesi beklenen şaibeli kayıp ve cinayet dosyalarını ele almaya devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, geçmişten açık kalan dosyaların yeni elde ettiği ipuçlarını ekranlara getirecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.