Esra Erol'da 31 Ağustos 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 31 Ağustos 2021 Cuma Atv Canlı İzle!

Esra Erol 31 Ağustos 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 31 Ağustos 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 31 Ağustos 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Ekranların özlenen yüzü Esra Erol, kendi adını verdiği Esra Erol’da programı ile yeniden seyirci karşısına çıkmaya başlıyor. Yeni sezonuna bomba gibi bir giriş yapan Esra Erol’da yine çok konuşulacak konu ve konuklarını seyircisinin karşısına çıkarmaya başlıyor. Peki, Esra Erol programı 31 Ağustos gündemleri neler olacak? İlgiyle takip edilen Esra Erol programı 30 Ağustos’ta neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

Gündüz kuşağının fenomen programı Esra Erol’da ele aldığı ilginç konu ve konuklarıyla yeni sezonunun startını verdi. Bir süredir ekranlarda olmayan Esra Erol’da programı sezona iddialı bir giriş yaparken, seyircisinin de yüzünü güldürmeyi başardı. Ekranlara kendi yayın saatini koruyarak merhaba diyen Esra Erol’da hafta içi her gün sat 16.20’de seyirci karşısına çıkmaya devam etmeye karar verdi.

Esra Erol Programı 30 Ağustos’ta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Seyircisinin karşısına en son 30 Ağustos 2021 tarihinde çıkan Esra Erol’da programı yeni sezonuna iddialı bir giriş yapmayı başardı. Yine birbirinden ilginç konu ve konuklarıyla seyircisinin karşısına çıkan Esra Erol’da programı açılışı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kutlaması ile gerçekleştirdi. Esra Erol’da programının yeni sezonunun ilk konuğu Şehri isimli bir kadın oldu. Kızını aramak için Esra Erol’da programına geldiğini söyleyen Şehri, kızını çok özlediğini dile getirirken, feryadına engel olamadı. Sadece dakikalar içerisinde Gamze bulan Esra Erol, anneye sevinçli haberi verdi. Esra Erol’da programının son bölümünün ikinci konuğu İsa isimli bir erkek oldu. 11 yıllık eşi Göknur’un kızını da alıp kayıplara karıştığını söyleyen İsa, konuyla ilgili konuşurken gözyaşlarına engel olamadı. Göknür’u da yayın esnasında bulan Esra Erol, Göknur’un şiddet görmesi nedeniyle evi terk ettiğini ve Hüseyin isimli bir şahıs ile yaşamaya başladığına dair iddiaları ekranları getirdi.

Esra Erol Programı 21 Haziran Gündemleri Neler Olacak?

Sevilen program Esra Erol'da 31 Ağustos 2021 tarihinde de seyircisinin karşısına çıkmaya devam edecek. Esra Erol’da programının yeni bölümünde konuklarının gerçek yaşam öyküleri yavaş yavaş bağlanan telefonlar ve tanıklarla ortaya çıkmaya başlayacakken, yüzleşmelerin startı da verilecek. Merakla beklenilen Esra Erol’da programının yeni bölümü, bugün sat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.