Sabahın Sultanı Seda Sayan 7. Bölüm 31 Ağustos 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 7. Bölüm Tamamı Tek Parça 31 Ağustos 2021 Salı Star Tv Canlı İzle!

Ekranlara iddialı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan, ikinci haftası ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni konu ve konuklarıyla ekranlara gelmeye başlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan, bu hafta da gündemin ilgisini çekecek yaşam öykülerini ele alıyor. İşte detaylar...

Ekranlara iddialı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan, ikinci haftası ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni konu ve konuklarıyla ekranlara gelmeye başlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan, bu hafta da gündemin ilgisini çekecek yaşam öykülerini ele alıyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 6. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 7. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Star TV ekranlarının yeni sezon bombası olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, seyircisinin karşısına çıkmaya yeni bölümleriyle devam ediyor. Gerçek yaşam öykülerinden beslenen bir format ile seyirci karşısına çıkan Sabahın Sultanı Seda Sayan, ünlü şarkıcının keyifli sunumu ve Global Medya imzasıyla ekranlara geliyor. Yeni bölümü için seyircisini sabırsızlaştırmaya başlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı hafta içi her gün saat 09.45’te seyircisi ile buluşuyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 6. Bölümünde Neler Oldu?

Star TV ekranlarına en son 6.bölümü ile gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, ilgi çekici konu ve konuklarıyla seyircisinden tam not almayı başardı. Şu sıralar bir anne ile oğul arasında yaşanan çekişmeleri ekranlara getiren Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son bölümünde; Gülcan, oğlu ile yüzleşmeye kaldığı yerden devam etti. Kaçtığı kadının yanından stüdyoya canlı olarak bağlanan Gülcan’ın oğlu Serdal, annesinin yalan söylediğine dair iddialarını sürdürdü. Gülcan’ın oğlunun kendisini arayarak beni kurtar buradan dediğini aktarırken, Serdal öyle bir şey yaşanmadığı ve Uşak’a kendi isteği ile gittiğini yeniledi. Öte yandan Gülcan’ı stüdyoda gördükten sonra bağlanan Hasan, Gülcan’ın kendisini evlilik vaadiyle kandırarak dolandırdığını iddia etmiş. Bu iddiaları ret eden Gülcan ile yüzleşmeye gelen Hasan, stüdyoda gergin anların yaşanmasına neden oldu.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 7. Bölüm Gündemleri Neler?

Ekranlara bu sabah 7. bölümü ile gelmeye hazırlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, geçmiş konu ve konuklarıyla ilgili önemli gelişmeleri ekranlara getirecek. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yeni bölümünde Gülcan ve Gülcan’ı dolandırıcılık ile suçlayan Hasan’ın yüzleşmesinin ikinci perdesi yapılacakken; Gülcan ve oğlu arasındaki ara buluculuk için Seda Sayan’ın yaptığı çalışmalar da sonuç vermeye başlayacak. Sabahın Sultanı Seda Sayan, bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.