Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 31 Ağustos 2021 Full İzle! Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 747. Bölüm Günün Birincisi ve Puan Durumu ne Oldu? Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 663. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Yeni sezonun ikinci hafta yarışının startını veren Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışması, yarışmaya dahil olan yeni gelini ile yarışı iyice kızıştırıyor. Hafta içi her gün seyirci karşısına çıkan Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışmasında çeyrek altını alan isim ise her gün merakla takip ediliyor. Peki, Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta 30 Ağustos kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı? Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta 31 Ağustos günün birincisi belli oldu mu? İşte, konuyla ilgili tüm merak edilenler...

Kanal D ekranlarının iddialı yarışması Gelinim Mutfakta, Demet Akalın’ın renkli sunumuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Hafta boyunca gelinlerine yemekler yaptıran Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışmasında hem kaynanalar hem de Demet Akalın jüri üyeliği koltuğunda oturuyor. Gün birincisi çeyrek altın, hafta birincisine ise beş altın bilezik hediye eden Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün saat 13.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.  

Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 30 Ağustos Kim Birinci Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Ekranlara en son 30 Ağustos 2021 tarihinde gelen Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta programı, 746. bölümünü yayınladı. Haftaya elenen gelini yerine yeni bir gelini yarışa dahil ederek başlayan Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni yarışmacısı gelin Zeynep ve kaynanası oldu. Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta bölümünde son gününde tavuk ballotine yemeği yapan gelinler, en yüksek puanı alarak, çeyrek altını kazanmak için kıyasıya rekabet etti. Günün sonunda Demet Akalın’dan ilk puanlarını alan gelinlerden; Aslıhan 1 puan, Yağnur 3 puan, Zeynep 4 puan, Yaren ise 5 puan aldı. Ardından kaynanalardan puanları toplayan gelinlerden çeyrek altını kazanan isim, Yaren oldu.

Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 31 Ağustos Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Bugün yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışması, 747. bölümü ile ekranlara çıkacak. Yayın macerasına kaldığı yerden devam eden Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta programı, bugün bir yemek yarışını da ekranlara getirecek. Yeni sezonun ikinci haftasının ikinci çeyrek altının sahibini bulacağı Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta programının yeni bölümünde gelinler arasındaki artan rekabet güne damga vuracak. Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışması bugün saat 13.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.